E2y

Sådan finder PET hajer

At have en haj for et kæledyr kan gøre dig se cool til dine venner

At have en haj for et kæledyr kan gøre dig se cool til dine venner, men det kan tage en masse hårdt arbejde og omsorg. Hajer tilhører den eksotiske kæledyr kategori og derfor kræver særlig omsorg og opmærksomhed. Det kan være ganske udfordrende at holde et kæledyr haj, og du har brug for at kende alle de oplysninger og være klar til at have en haj som kæledyr, før du selv gå ud shopping for en. Holde en haj er ikke som at holde de søde små fisk i et akvarium. Først og fremmest kan hajer vokse til at være store fisk og for det andet skal du have erfaring i at holde et saltvandsakvarium, hvis du tænker på at få en haj som kæledyr.

  1. Brug internettet til at få de fleste af de oplysninger, du har brug for i den type af hajarter at købe, haj pleje og det nødvendige udstyr til at holde en haj inde i en stor container. Du kan også være i stand til at finde kilder til PET hajer. Det er ikke tilrådeligt at købe hajer online, som du har brug for at inspicere haj tæt før du betaler for det.
  2. Der er nogle ferskvands hajer, som du kan købe. Selv om det er en ferskvands haj, du stadig nødt til at give en meget stort akvarium, helst en, der kan holde 1000 gallon vand. Du skal have en meget god filtrering system til at holde vandet inde i akvariet ren og klar.
  3. De fleste hajer er ganske aggressiv med andre fisk, så du bør kun få en haj og intet andet. De fleste ferskvands hajer er ikke sandt hajer og er lettere at passe. Hvis du tilfældigvis finde en Red Tail, som er et populært ferskvand haj, så vide, at det kan være meget aggressive. Det kan vokse op til seks inches i længden som en voksen. En anden populær ferskvand haj er Bala, som hurtigt kan vokse til omkring fjorten inches lang. De er også gode jumpere, så din tank skal have en god dækning. En ferskvand haj med det meget fredeligt gemyt, der er velegnet til en nybegynder er den Iriserende haj, som kan vokse til omkring tolv inches i længden.
  4. Hvis du har planer om at få saltvand hajer, så skal du prøve at finde nogle reef haj sorter såsom Grey, White Tip eller Blacktop. Voksen revhajer kan vokse op til omkring seks inches i længden og kan være aggressive over for andre fisk inde i din tank, men er ikke meget aggressiv overfor mennesker. Vær på vagt over deres skarpe tænder selv, da de kan tage et nappe fingrene. En sygeplejerske haj er også et godt valg, men kan være lidt svært at håndtere, når det er vokset større.
  5. Foretag flere rejser til kæledyr haj opdrættere og dyrehandlere der sælger dem til at få mere værdifulde oplysninger, før du foretager en forpligtelse. Spørg en masse spørgsmål at tilfredsstille din nysgerrighed og udstyre dig om den mulighed at eje et kæledyr haj. Du er nødt til at lære de forskellige spisevaner og livsvilkår for hver specie. Yngre hajer foretrækker levende foder selv om der er nogle, som kan fodres fisk flager. De er ikke forslugen selv og vil ignorere den mad, du giver dem, når de har haft deres fylde.

Sådan finder PET hajer. Brug internettet til at få de fleste af de oplysninger, du har brug for i den type af hajarter at købe.
Sådan finder PET hajer. Brug internettet til at få de fleste af de oplysninger, du har brug for i den type af hajarter at købe.

Deltag internetfora for dedikeret til akvarium ejere og opsøge akvarium klubber. Disse er nogle gode kilder til information for pasning og fodring af selskabsdyr hajer. Sørg for at din have inspiceret haj grundigt og sikre, at den er fri for sygdom, før du køber en. Det kan være dyrt, og du ikke ønsker at ende op med en haj, der kun vil leve for et par dage.