E2y

Hvordan man vælger en tank for salt vand fisk

Et stort flertal af mennesker elsker havet

Et stort flertal af mennesker elsker havet. De forundres over alle de vidundere, den råder over, såsom koraller, planter og fisk. En masse mennesker elsker havet så meget, at de forsøger at fange deres egen lille stykke af det. Hvis du ønsker at være ligesom dem, ikke ærgre sig, er det muligt at genskabe havet og placere den lige inde i dit hjem. Du kan opnå dette ved at få dig selv din egen saltvandsakvarium. Valg og oprettelse af et saltvandsakvarium til at huse din favorit saltvand fisk og havets liv er typisk det samme som at vælge og oprette en ferskvand akvarium. Der er blot et par detaljer og materialer, som er forskellige.

Hvordan man vælger en tank for salt vand fisk. Et stort flertal af mennesker elsker havet.
Hvordan man vælger en tank for salt vand fisk. Et stort flertal af mennesker elsker havet.

  1. Location. Inden vi går til fisk levering butik og vælge din helt egen saltvandsakvarium, skal du finde ud af hvor den skal finde det i dit hjem. Aquarium størrelser er baseret på, hvor mange liter vand et akvarium kan holde. De populære akvarier spænder fra 30 til 55 gallons. Jo flere liter vand det kan holde jo større størrelse. Under alle omstændigheder måler blot bredden og længden af ​​placeringen. Sørg for at måle både horisontalt og vertikalt. Akvariet du vælger bør være baseret på dimensionerne af den planlagte placering.
  2. Budget. Nu hvor du har besluttet, hvor din fremtid akvarium vil blive placeret, skal du bestemme, hvor meget du kan bruge på hele opsætningen. Dette vil alt afhænge af størrelsen af ​​tanken og det tilbehør, du vil fylde det med. Går med det grundlæggende vil sandsynligvis holde dine omkostninger til et absolut minimum. Hvis du virkelig ønsker et akvarium helt ligner bunden af ​​havet komplet med state-of-the-art luft-og filtersystemer, for derefter at blive parat til at tilbringe en betydelig mængde. Hvis du ønsker en komplet setup på et budget, kan du lede efter folk, der sælger deres brugte tanke komplet med tilbehør, så det kan være en omkostningseffektiv løsning.
  3. Fishes. En anden vigtig ting at huske på, når du vælger et saltvandsakvarium er den type fisk eller fisk, du planlægger at huse i det. Du er nødt til at vælge den størrelse og modenhed af fiskene. Hvis du planlægger at have forskellige arter af fisk i en tank, skal du finde ud af, hvad fisk kan leve sammen. Hvis du er en newbie, kan du ønsker at starte med starter fisk eller "frøkener". En 30 gallon tank, bør være tilstrækkelig til disse fisk. Hvis du vil have større og mere modne fisk, kan du ønsker en betydeligt større tank.
  4. Tilbehør. Når du er i butikken picking dit nye tank, så glem ikke at få det grundlæggende for saltvand akvarier. Du bliver nødt til at få knuste koraller, et varmelegeme, havsalt mix, power filtre, luft sten og lys. Sørg for at du afhente en PH testkit til saltvand så godt.

Saltvand akvarier kan gavne dig på to måder

Saltvand akvarier kan gavne dig på to måder. De kan give ekstra æstetik og give dig en måde at have ocean liv bor lige inde i dit hjem. Det er nemt at setup, og det kræver minimal materialer at vedligeholde. Sørg for at spørge folk, der kender mere om dette, hvis du stadig er usikker på, hvad man kan få, og hvordan den sættes op.