E2y

Hvordan skal man behandle med en forpligtelse fobisk fyr

Nogle fyre er bare en smule mere engagement fobiske end andre

Nogle fyre er bare en smule mere engagement fobiske end andre. Ligesom der er nogle fyre, der drømmer om ægteskaber og slå sig ned, er der også nogle fyre, der bare ikke kan synes at se sig selv at slå sig ned. Hvis du tror at du har fundet Mr. Right, der bare sker for at være en forpligtelse fobiske mand, her er nogle skridt, som vil hjælpe dig med at håndtere situationen.

  • Gør dig selv en udfordring. Først og fremmest, gør dig så udfordrende som muligt. Der er nogle fyre, der simpelthen ikke slå sig ned, fordi de endnu ikke har fundet nogen, der er deres kamp. Ved at gøre dig selv en udfordring og temmelig svært at få, så vil du få ham til at indse, hvor værdifuldt du er, og hvor meget han skulle være klar til at forpligte sig til dig, bare for at være i stand til at bo hos dig. Husk dog, at være udfordrende og svært at få ikke behøver at være absurd. Der er en forskel mellem at være udfordrende og at være uopnåelige. Du ønsker ikke at give den idé, at du er uopnåelige, også fordi det kan slukke for fyr.
  • Bestem sine spørgsmål. Dernæst også se på sine egne grunde til at være så engagement fobiske. Nogle gange har mænd underliggende frygt og usikkerhed, som gør det vanskeligt for dem at slå sig ned. Overveje at tale med ham om hans fortid og hans baggrund, som kan give dig nogle fingerpeg om, hvorfor han ønsker at bo 'gratis' og uden forpligtelser. Nogle fyre simpelthen ikke ønsker at g gennem malingen at forpligte sig til et forhold, blot for at finde ud af, at forholdet ikke vil arbejde ud i sidste ende. Hvis dette er tilfældet, så kan du hjælpe ham ved at vise ham, at alle relationer indebærer noget arbejde, og at der ikke er nogen relationer, der er fri for risici. Og, at alle disse ikke grunde til ikke at tage springet.
  • Selvrespekt. Sørg også for, at du giver dig selv med rigelig selvrespekt. Hvis du jager den fyr for meget, eller hvis du slynge dig selv for hans opmærksomhed og hans engagement for meget, så risikerer du at ligne nogen, der er alt for forelsket, og som har mistet selvrespekt. Ligesom du skal sætte i nogle indsats i at få ham til at slå sig ned med dig, bør du også kende dine grænser. Hvis fyren simpelthen ikke ønsker at slå sig ned, så er der ingen brug i at tvinge ham til at gøre det. Respektere dig selv nok til at give slip.
  • Åbn dine muligheder. Sørg for at du også vide dine muligheder i forholdet. Vil du have ham nok til at vente på ham til sidst at slå sig ned sammen med dig? Tror du, at du går glip af andre muligheder og andre relationer, fordi du prøver for hårdt på at få denne ene til at virke? Disse spørgsmål skal hjælpe dig indse, om at investere tid og kræfter i de nuværende forbindelser med en forpligtelse fobiske fyr er det værd.


Hvordan skal man behandle med en forpligtelse fobisk fyr. Gør dig selv en udfordring.
Hvordan skal man behandle med en forpligtelse fobisk fyr. Gør dig selv en udfordring.

Med disse trin i tankerne, bør du være i stand til at beskæftige sig med en mand, der ikke synes at slå sig ned. Det vil tage tid, tålmodighed og masser af introspektion, men til sidst skulle du være i stand til at bestemme, hvordan du vil fortsætte med forholdet, og om du ønsker at bevare forholdet i første omgang.