E2y

Hvordan til at huse baby kyllinger

Kommercielt hæve kyllinger er en hård og trættende job

Kommercielt hæve kyllinger er en hård og trættende job. Da kyllinger er ofte ganske delikat og følsom, der er en masse at gøre for at sikre livability. Ligegyldigt hvordan du lægger det, vil du altid have en række kyllinger dør på dig, men du kan reducere denne umådeligt ved at ansætte en ordentlig pleje og boliger dem ordentligt. Her er nogle ting, du bør gå igennem i at hæve dine kyllinger, uanset om du vil have dem til at lægge æg eller modne at blive slagtet i kødet senere.

Hvordan til at huse baby kyllinger. Vide, hvordan de modnes.
Hvordan til at huse baby kyllinger. Vide, hvordan de modnes.

  • Vide, hvordan de modnes. Fra udklækning kan kyllinger vokse til deres fulde størrelse i en span på omkring 1 til 2 måneder. Ja, de vokser hurtigt. Men for de første to uger, kan du huse dem i små lukkede rum som en papkasse. Du kan mode boksen selv eller du kan købe en dejlig brooder boks fra din lokale fjerkræ levering butik. Efter en uge eller to, vil du helt sikkert brug for at overføre kyllinger til en større sted, der er begrænset så godt. Hvis du har en brooder hus, så du kan sætte den op der. Brug metal hegn til at afspærre et område og kniplinger gulvet med risskaller. De risskaller vil absorbere de skadelige kemikalier, som vil udgå fra rådnende urin og afføring, de vil producere dagligt.
  • Lys og feeds. Som baby kyllinger, skal du passe dem ordentligt. Kyllinger er følsomme over for vejret. Hvis det er for koldt, bliver du nødt til at have et lys, der skinner på dem for at hjælpe dem med at holde varmen. Hvis du ikke gør dette, kan kyllingerne snart forkølet og dø. Anvende en glødepære og placere tilbagetrækkelige lamper i midten af ​​rummet. Bring den tættere på gulvet eller trække til en højere position afhængigt af hvordan du observere kyllinger. Hvis kyllinger kryber op mod lyset, er det fordi det er nødvendigt. Hvis de holder sig væk fra lyset, så det betyder, det er blevet for varmt og du bør trække det en smule.
  • Med hensyn til foder og vand, kan du bruge en lille metal plade til feeds. Sørg for, at de har en konstant forsyning, så de vil vokse op hurtigt og sundt. Start med chick booster feeds så efter ca 2 uger, kan du opgradere dem til starteren feeds. Med hensyn til vand, så sørg for at du har rigelig waterers for dem at fodre på. Waterers vil give en konstant forsyning af vand. Sørg for at blande i visse vitaminer, som du kan finde på fjerkræ butikken.
  • Kønsbestemmelse. Man kan bundt alle kyllingerne i den lukkede rum i omkring 4 til 5 uger, nok til, at kønnet af kyllingerne vil vise. På det tidspunkt, vil du ønsker at adskille hunnerne fra hannerne. Hunnerne vil blive anvendt til æglægning mens hannerne vil blive anvendt til kød. For at sikre at du får den kønsbestemmelse ret, kan det være værd at hyre en erfaren sexer.  


Uanset hvad det er tilfældet, så sørg for at du holder din brooder hus eller området rent og kød. Check med din tilstand, og med det amerikanske Department of Agriculture for mere information om hvordan man tager sig, hus og vokse kyllinger.