E2y

Hvordan til at identificere blackbar soldierfish

Blackbar soldierfish er en type saltvandsfisk, der kan normalt stødt mens dykning på havet. Disse er til tider også holdt som kæledyr, fordi de er hårdføre små fisk, som kan overleve transport og livet i et akvarium. Hvis du ønsker at vide de træk, at en blackbar soldierfish har, her er nogle skridt til at hjælpe dig med at identificere fiskene.

  • Placering. Først og fremmest skal du være opmærksom på placeringen og levested, hvor blackbar soldat fisk er normalt findes. Du vil som regel finde de fisk langs det vestlige Atlanterhav. Disse fisk er imidlertid også kendt for at nå den Mexicanske Golf, samt North Carolina. Der er nogle strande i Brasilien, hvor den soldat fisken er også blevet spottet. Det sted, hvor soldat fisken naturligvis lever er vigtigt, hvis du ønsker at spotte soldat fisk i naturen. Det er de steder, hvor man kan dykke, hvis du ønsker at se den smukke og farvestrålende soldat fisk.
  • Farvelægning. Med hensyn til farve, er soldaten fiskene normalt farvet rød eller rosa. Dette er grunden til, at fisken er relativt let at få øje på. Bortset fra den røde farve, bør du også se store mørke øjne, der hjælper fiskene ser fjender, der nærmer sig, samt mindre fisk at soldaten fisk vil spise. En af grundene til, at blackbar soldat fisk kaldes sådan, er på grund af en stribe, som du finder på skulderen af ​​fisken. Skulderen af ​​fisk er lige bag hovedet og strækker sig hele vejen til halen. Denne lille sort bånd er undertiden omkranset med nogle hvide, for at gøre det skiller sig ud endnu mere.
  • Størrelse. Soldaten fisk er ikke en meget stor fisk, og vil normalt kun vokse op til seks inches. Der er nogle fisk, men som er vokset op til ti inches eller mere. Disse er normalt den ældre soldat fisk. Disse fisk bliver aldrig for stor, fordi de fødevarer, de spiser, er som regel små havet liv, såsom rejer. De kan også filtrere vandet og spiser plankton, der findes der. Disse fisk vil normalt bor i koraller og koralrev, hvilket er hvorfor de har brug mindre organer, der tillader dem at bevæge sig inde i komplekset labyrint i reef-systemer. Revet hjælper soldaten fisk undgå store rovdyr, der normalt fanges og viklet ind i koralrev.
  • Gruppering. Soldaten fisk er normalt en ensom skabning. Når de er yngre, dog vil de en tendens til at gå rundt i grupper med henblik på at gøre dem synes meget større og skræmme rovdyr. Da deres appetit stiger, dog vil de begynde at gennemsøge og skyllepumpetab havbunden selv.
  • Lyde. I nogle tilfælde, kan du høre lidt knirkende lyde udsendes af soldaten fisk. Dette opnås ved svømmeblære, som normalt udvise vand og skabe lidt kliklyd.


Hvordan til at identificere blackbar soldierfish. Placering.
Hvordan til at identificere blackbar soldierfish. Placering.

Med disse i tankerne, bør du være i stand til at afgøre, om den lille røde fisk er en soldat fisk eller ej. Sørg for at du også læse op på egern fisk, som ofte ligner soldaten fisk.