E2y

Hvordan til at passe saltvandsfisk

Hvis du er interesseret i at starte et saltvandsakvarium, skal du gøre dig bekendt med de forskellige aspekter af, hvordan at sætte op, tage sig af og vedligeholde din tank med henblik på korrekt pleje for dig saltvandsfisk. Der er bestemte typer af fødevarer, miljøer, belysning, filtre og mere, at du får brug for disse typer af fisk.

Et saltvandsakvarium er ønsket af fisk elskere på grund af skønheden af ​​fisk og koraller, men for at kunne holde dine fisk i live, skal du gøre din forskning. Selv om det ikke er svært at vedligeholde og pleje disse fisk, det kræver tålmodighed og viden.

Hvordan til at passe saltvandsfisk. Må din forskning på den type fisk du har planer om at købe.
Hvordan til at passe saltvandsfisk. Må din forskning på den type fisk du har planer om at købe.

Først skal du sikre du har alle de nødvendige forsyninger til at rumme din fisk som levende sten, sand eller koral, en radiator for at regulere temperaturen af ​​vandet i din tank, et termometer til at overvåge temperaturen af ​​vand-og akvarium rengøring forsyninger. Du bliver nødt til at overvåge miljøet, at din saltvand fisk lever i enten hverdag eller hver anden dag.

Må din forskning på den type fisk du har planer om at købe

Gør din forskning på den type fisk du har planer om at købe. Du skal vide, hvordan store visse typer af fisk får, hvilken type fisk, de gør eller ikke får sammen med og hvilke typer af mad, de spiser, såsom pellets, røde myg, rejer eller flager. Der er nogle saltvandsfisk, der forbliver forholdsvis lille, såsom klovnfisk, mens andre kan vokse op til længder på over en meter lang. Du skal bruge en meget større tank til større racer af fisk, især hvis du har planer om at eje mere end én.

Du bør altid holde en separat saltvands akvarium

Du bør altid holde en separat saltvand tank, også kendt som en karantæne tank. Denne tank kan være mindre end den habitat akvarium, dine fisk lever i. Det karantæne akvarium kan bruges når en af ​​dine fisk bliver syg. Du ønsker ikke en syg fisk interagere med og eventuelt inficere de andre fisk i akvariet. Hvis du opdager, at dine fisk er syg, hurtigt flytte dem til karantæne tank og efterlade dem der gennem hele behandlingsprocessen. Lægemidler er tilgængelige, afhængigt af typen af ​​sygdom fisken har f.eks ick.

Du bør altid holde en separat saltvands akvarium.
Du bør altid holde en separat saltvands akvarium.

Mange saltvandsfisk racer kan leve i lang tid, hvis de behandles og plejes godt nok af deres ejer. Du bør altid vide ethvert aspekt af racen eller forskellige racer af fisk, du har i din tank. Der er mange fisk, der betragtes som social fisk og godt med andre, mens der er dem, der er meget aggressiv og det anbefales ikke at sætte dem i en tank med nogen anden fisk. Så længe du studerer de forskellige typer af fisk, du ønsker at eje og få at vide de vigtige fakta om dem først, og følg trinene angivet ovenfor, skal du være godt på vej til at pleje din nye saltvandsfisk.