E2y

Hvordan til at planlægge en 70'er fest

Når man planlægger en 70'er tema fest, er der flere ting, en person skal tage i betragtning, før de begynder. Nogle af disse ting er mad, dekoration, musik, underholdning og af grove, gæsterne.

Når du begynder at planlægge din fest

Hvordan til at planlægge en 70'er fest. Når du begynder at planlægge din fest.
Hvordan til at planlægge en 70'er fest. Når du begynder at planlægge din fest.

Når du begynder at planlægge din fest, du først ønsker at sætte en dato. Datoen for din fest bør fastsættes langt nok i forvejen, så dine gæster har masser af tid til at sørge for at deltage i din galla arrangement. Hvis du giver masser af tid til dine gæster til at planlægge, vil du have en bedre tur ud. Den foreslåede mængde tid for en avanceret varsel skal være mellem fire og seks uger, uanset hvordan du vil sende din forudgående varsel. Der er et par forskellige måder en person kan sende deres invitationer. Disse måder kan omfatte e-mail, almindelig post og af grove ord i munden. Det er et valg, kan kun foretages af værten for partiet.

Den næste ting du måske ønsker at overveje, mens du planlægger din halvfjerdserne tema part ville være dekorationer. Dekorationer såsom vinyl albums og en discokugle ville være passende for halvfjerdserne. Hvis du vil have en part, der er en smule mere omfattende, kan du også overveje at kostumer til dine gæster, der halvfjerdserne tema så godt, såsom noget, som man kunne bære til en diskotek. Hvis du gerne vil din gæst til at bære kostumer til din halvfjerdserne tema fest, kan du ønsker at skrive det ind i dine invitationer, så dine gæster kan give deres egen originale kostume.

Mens du planlægger din halvfjerdserne tema part

Mens du planlægger din halvfjerdserne tema fest, kan du ønsker at tænke på forfriskninger, fingermad og underholdning, som alle burde være halvfjerdserne i tema. Du vil gerne forfriskninger og fingermad, at man ville se på en fest i halvfjerdserne såsom glasflasker coca cola og dame fingre. Underholdning til din halvfjerdserne part vil højst sandsynligt være bedst, hvis du skulle ansætte en disc jockey, der er bekendt med den æra. En sang som "Sten," af Commodores, der toppede de billboards på nummer fem i 1977, ville gøre en stor markering for musik.

Mens du planlægger din halvfjerdserne tema part.
Mens du planlægger din halvfjerdserne tema part.

Selvom leje en disc jockey til din halvfjerdserne tema part kan være ude af dit budget, er der andre muligheder for dig at vælge imellem. Du kan lave flere blandet ca. d's med sange fra halvfjerdserne og afspille dem på din personlige stereoanlæg eller du kan endda uddelegere denne opgave til en af ​​dine gæster. Når du uddelegere denne opgave til en af ​​din gæst sørg for at de ved, du har tillid til dem med denne holdning, og at det er en position af stor betydning.

Når din halvfjerdserne tema part er i fuld gang sørg for at tage nogle billeder af dine gæster, som de hygger sig, fordi det helt sikkert vil være en fest ingen vil ønske at glemme.