E2y

Hvordan til at vælge koi for et akvarium

Koi eller Nishikigoi

Koi eller Nishikigoi, som i japanske betyder "farvet Koi", er et velkendt ferskvandsfisk. Dette er en populær ornament fisk på grund af dens skønhed og farver. Koi har en lang levetid og kan tilpasses til livet i en dam. Der er faktisk mange sorter af koi, der nu foreligger. Koi siges at være "en kriger fisk" i henhold til den japanske, for de symboliserer styrke og maskulinitet. De er også betragtes som held og lykke. De er ikke så almindeligt som eventuelle husdyr sandsynligvis fordi at tage sig af dem ikke er let. Der er så mange ting der skal tages i betragtning, når man planlægger at have en koi. Hvis du ønsker at købe en koi, så er denne artikel vil give dig tips om, hvordan du vælger koi for dit akvarium.

Hvordan til at vælge koi for et akvarium. Normalt lille koi kun behov for en 20 - til 55-gallon akvarium.
Hvordan til at vælge koi for et akvarium. Normalt lille koi kun behov for en 20 - til 55-gallon akvarium.

  • Normalt lille koi kun behov for en 20 - til 55-gallon akvarium. Hvis det er muligt, gå i mindst et 125-gallon tank, så koi virkelig kan nyde svømning. De ville være smukt at se det. Gulvet bør være i stand til at håndtere vægten af ​​et akvarium, at store, så det vil ikke bryde, eller bedre endnu, sætte akvariet i kælderen, så at muligheden for akvariets ned er meget minimal.
  • Der er forskellige sorter af koi. Bekko og Utsuri Koi har sorte kroppe med en lille smule hvid, rød eller gul striber. Det Tashio Sanke har hvid krop med rød farve på bagsiden. Den Tashio er fremhævet med sort farve. Det Kohaku har samme farve som Tashio Sanke. Mens Showa Sanke er sort, men fremhævet med hvid og rød farve.
  • Hvis du ønsker at avle koi, så skal du vide, at koi seksuelle udvikling starter, når det er 2 meter lang. Normalt ejeren af ​​dyrehandel vil hjælpe dig med avl.
  • Den tommelfingerregel er en tomme af fisk (ekskl. hale) per gallon vand. Køb fisk, for at befolke din tank. Det er bedst at købe dem, når de er stadig små, så du vil se fiskene vokser inde i tanken.
  • Koi er meget speciel og har brug for yderligere opmærksomhed. Du skal overveje det sted og størrelsen af ​​akvariet, hvis du ønsker at købe dem som kæledyr. Den længste koi kan vokse er 3 meter, så forventer at købe en meget stor akvarium.
  • Den kvindelige koi normalt har cigar-formede organer, der er ganske omfattende i forhold til de mænd. Så hvis du ønsker at have mere koi, så køb de kvindelige dem. Den tommelfingerregel bør holdes i tankerne, hvilket er 1 tomme af fisk for hver 1 liter vand.


Forskellige sorter af Koi er nu tilgængelige

Forskellige sorter af Koi er nu tilgængelige. De er meget levende at se på og siges at bringe held og lykke. Bare sørg for at de er godt taget pleje af. Søg på internettet for at vide mere om koi, så du vil forhindre uønskede ulykker og mulig død til din koi. Du kan også spørge i butikken ejeren for yderligere oplysninger om, hvordan man tager sig af din koi.