E2y

Hvordan undgår alger i en fiskedam

Fastholdelse af en fiskedam er dejlige, men det bliver mindre, så når alger invadere dit fiskens græstørv og beslutter at kalde det en forlænget ferie. Trods give farver til dammen (de kan være i varierende nuancer af grøn, rød og brun), kan du ønsker at forhindre deres vækst, hvis du vil have din dam at trives og dine fisk til at udleve deres naturlige år.

Her er hvordan man kan forhindre alger i en fiskedam.

Hvordan undgår alger i en fiskedam. Overhold de grundlæggende trin til forebyggelse.
Hvordan undgår alger i en fiskedam. Overhold de grundlæggende trin til forebyggelse.

. 1. Overhold de grundlæggende trin til forebyggelse In alger udryddelse forebyggelse er din bedste skridt sammen med disse.:

  • Må ikke opfordre stillestående vand i dammen. Sørg for at installere pumper og filtre, der vil rense vandet, holde vandet frisk, og pumpe beskidt vand. Det anbefales stærkt at bruge oxygenator planter som Water milfoil og Curly Pond Weed.
  • Sørg for, at det er beliggende i et køligt sted væk fra direkte sollys. Damme brug for sollys, sikker, men du kan finde en balance ved at placere din dam i naturligt lys, men væk fra de direkte stråler fra solen. Men hvis din dam vender op mod solen, hvordan ca plantning nogle åkander eller Bog planter.
  • Vær forberedt på varmt og fugtigt vejr, som tilskynder ukontrollabel alger vækst og formering. Hvis du bor i et sted, der er varmt og fugtigt hele året rundt, kan lige så godt placere din dam inde i et drivhus med et kølesystem på plads.
  • Ryd den fri for snavs. Faldende blade, døde blade og fisk poop afgjort bidrager til væksten af ​​alger så regelmæssige clearing er afgørende.
  • Plant vandplanter til balance. Sammen med dine fisk, forsikrer planter en sund balance af næringsstoffer forbrug i din dam. Disse næringsstoffer når venstre unconsumed vil foder algevækst.
  • Opretholde pH-niveau. PH-niveau er et mål for surhedsgraden i din dam. Upping PH-niveau vil fremme algevækst. Stigninger i PH niveauer tilskrives overforbrug af cement, kalksten, klor og regnvand i din dam. Dybde og størrelse kan også spille en rolle i ubalance. Medmindre du er en ekspert på dette, er du nødt til at konsultere en professionel for retten PH niveauet for din dam.

2.. Gør rigelig brug af UV-sterilisatorer. UV sterilisatorer modvirke vækst af alger, dræbe skadelige bakterier og holde vandet rent og klart. For mere information om modeller og købe tips, klik på ublcorp.com .

3.. Fremme væksten af gavnlige bakterier. Gavnlige bakterier er usynlige-to-the-nøgen-eye hære af venskabskampe, der knytter sig til alger og dræbe kilden til vækst. Du kan gøre dette ved at placere sten og klipper i din dam og lade disse til naturligt vokse gavnlige bakterier.

Må ikke opfordre stillestående vand i dammen. Sørg for, at det er beliggende i et køligt sted væk fra direkte sollys.
Må ikke opfordre stillestående vand i dammen. Sørg for, at det er beliggende i et køligt sted væk fra direkte sollys.

4.. Foder dine fisk, når det er tid til at fodre. Over-fodring din fisk er usundt for fisk og din dam. Du ser, fiskefoder indeholder nitrater og fosfater, at når venstre un-indtaget i din dam fremmer alger infiltration. Gør dine fisk og din dam en stor tjeneste og foder kun, når det er fodringstid.

En anden handling, som du kan tage, er at kigge på at købe algedræbende. Men gør det kun på anbefaling af fisken dyrehandel, fordi algedræbende i store doser eller når administreret forkert kan dræbe alt i din dam.