E2y

Hvordan vælger sunde fisk på dyrehandel

Der er en tro på, at kæledyr kan hjælpe dig med at afværge forskellige typer af negativ energi. De kan endda hjælpe dig med at undgå de ordregivende sygdomme og kropslige lidelser. Desuden giver de en unik form for kammeratskab, at enkeltpersoner måske ikke har kapacitet til at tilbyde. Fisk er en almindelig form for tamme dyr. Da kæledyr har en delikat plads i hjerterne hos ejere som dig, du sigter til at få den høje kvalitet dem.

Hvordan vælger sunde fisk på dyrehandel. Overhold butikken miljø.
Hvordan vælger sunde fisk på dyrehandel. Overhold butikken miljø.

Hvis du er overskriften til dyrehandleren for at fylde dit akvarium, skal du først lære de tegn og indikatorer for en sund fisk:

Overhold butikken miljø. Det er din ret som forbruger til at få det bedste produkt til rådighed, men det er også dit ansvar at sørge for, at denne ret bruges korrekt. Hvis du ønsker at få den høje ende fisk derefter gå til dyrehandlere, der har et godt ry med hensyn til renlighed og præsentation. Undgå de virksomheder, der har masser af interimistiske tanke og bure. Duften af ​​stedet er en god indikator, hvis ejere og ansatte i stedet gør en indsats i at opretholde et sundt miljø for dyrene

Hold godt øje med tankene

Hold godt øje med tankene. Tanken betingelse er en primær sundhed indikator, når det kommer til fisk. Deres fysiske og kemiske make-up kan enten føre dig til butikkens tæller eller nærmeste udgang. Start med at observere de øverste og side portioner og hvis du ser nogen form for restkoncentrationer formationer derefter tilbage fra, da fiskene i den ikke er dem for dig. Derefter tage et nærmere kig på vandet tilstand. Du bør gå til fisk, der er lykkeligt svømning i en ren og klar område. Spild ikke din tid med tanke, der har rådnende planter. Chancerne er ubalanceret kemiske omgiver har plaget sundhed fiskene. Vigtigere komme ud af butikken, hvis du ser en eller to døde fisk. Det er dit ansvar at underrette ejeren. Han kunne ikke gøre noget ved det, men stadig du gjorde din side.

Gå se fisken og dens handlinger

Gå se fisk og sine handlinger. Overdrivelse af bevægelser er én ting du skal se på nøje. Fiskene skal ikke være for sløv, men også det bør ikke være for aktiv. Gå med den, der svømmer uden besvær. En fisk, der er noget en push over er ikke et godt valg, da det kan være under stress eller påført med sygdom. I form af fysisk præsentation, ikke vælge fisken med nogen form for udbuling eller uklarhed på øjnene. Øjnene skal være lyse, klare og alarm. Gællerne bør være på en lignende side med, at de andre fisk i akvariet. Finner er væsentlige indikatorer for en fisk helbred. Der bør ikke være nogen stykker eller disfiguration. Når man ser på overfladen af ​​skalaer se ud for uklarhed og usædvanlige spot dannelse, da dette er en manifestation af en syg eller stresset fisk.

Bortset fra de givne pointers ovenfor, bør du også være på vagt for at stille spørgsmål. Du kan fortælle, hvis en butik Ejeren eller medarbejdere kender en ting eller to om, hvad han laver, hvis han har en nem tid adressering dine fisk spørgsmål. Må ikke være doven, og undgå at købe fisk, online, fordi du ikke vil være i stand til at se, hvad du egentlig får. Desuden er spændingen ved at få et kæledyr altid er i jagten på de gode.