E2y

Sådan at administrere insulin til en hund

Desværre

Desværre hunde er ikke immune over alvorlige helbredsproblemer som diabetes. Hvert år bliver tusindvis af hunde diagnosticeret med insulinkrævende diabetes. Det tager tid og tålmodighed på den del af dyrlægen til at sætte en hund op med en insulin-doseringsskema, der holder hunden så sunde som muligt, og det er op til ejeren at lære, hvordan man korrekt administrere medicinen derhjemme.

Sådan at administrere insulin til en hund. Desværre.
Sådan at administrere insulin til en hund. Desværre.

Det er meget simpelt at give insulininjektioner til en hund. Efter disse enkle trin, kan man føle sig godt tilpas i at give disse injektioner og sikre deres kæledyr har den bedst mulige chance på en lang og pulserende liv

1.. Først fodre din hund. Fodring af din hund, før injektionen er afgørende: du nødt til at sikre, at han ikke lider hypoglykæmi, hvilket kan medføre døden.

2.. Tag det roligt. Hunde reagerer på vores følelser, og hvis vi er ked vil de også være.

3.. Sørg for at du har alt hvad du behøver inden for rækkevidde: insulin flasken, en ny sprøjte, og en alkohol prep pad. Du ønsker ikke at være på jagt efter forsyninger i midt i en injektion.

4.. Opvarme flasken i hånden og rul det forsigtigt frem og tilbage i din håndflade at blande opløsningen.

Sådan at administrere insulin til en hund.
Sådan at administrere insulin til en hund.

5.. Tegn en passende dosis ind i sprøjten og placere flasken tilbage i køleskabet.

6.. Få din hund klar. Hvis han er lille, placerer ham på en stabil, hævet overflade som et bord eller på toppen af ​​en tæller. Hvis din hund er større, få ham ligge på gulvet i en behagelig stilling.

7.. Aftør forsigtigt injektionsstedet med alkohol. Tal med din hund skånsomt som du arbejder, din hund vil blive beroliget af de rolige toner i din stemme.

8.. Saml huden mellem tommel-og anden kno din første finger.

9.. Stik nålen i bunden af ​​"skin telt" du lige har oprettet, og trække sig tilbage lidt i stemplet af sprøjten. Hvad du leder efter, er blod - du vil være sikker på, at ingen blod er trukket op i sprøjten før du giver injektionen.

10.. Hvis der ikke er blod, tryk forsigtigt stemplet i sprøjten og skubbe insulin i hunden.

11.. Hvis du får blod ind i sprøjten, trække kanylen og sæt den i et andet sted og gentag.

12.. Slip huden.

Denne proces er generelt gentages mindst to gange om dagen og undertiden op til fem gange dagligt, afhængigt af sværhedsgraden af ​​sygdommen og hvordan din hund reagerer på medicinen. Husk, at uden denne medicin, vil din hund ikke overleve, at være i stand til at administrere insulin er afgørende.