E2y

Sådan at blande salt til et saltvandsakvarium

Salt-vand akvarier er så dejligt at se

Salt-vand akvarier er så dejlige at se på. Desværre prepping dem til dine højtelsket dybhavsarter er ikke så simpelt. Du er nødt til at blive informeret om, hvordan man korrekt blande salt og vand. Dine blande færdigheder bør overveje vandets "vægtfylde", og den egnede havvands for den type af marine liv, du ønsker at eje.

Selv om der er en masse af metoder i blande salt for salt-vand akvarier, her er nogle temmelig konkrete skridt til at følge:

Sådan at blande salt til et saltvandsakvarium. Arbejde på en tidslinje.
Sådan at blande salt til et saltvandsakvarium. Arbejde på en tidslinje.

  1. Arbejde på en tidslinje. Opstart af en saltvandsakvarium kræver rigelig tid. Eksperter anslår mellem fire og otte uger før dit akvarium kan blive klar til livet i havet. Så, ikke haste. Invester dine penge, tid og kræfter, klogt.
  2. Tjek dit akvarium sat op. Har du alt, hvad du har brug for? Mangler en gadget er en no-no. For et omfattende sæt up checkliste, besøg fishlore.com .
  3. Uddan dig selv. Vide mere om salt-vand akvarier er altid en fordel. Så får praktiske tips online. Køb bøger. Forståelse af de grundlæggende ideer relateret til saltvand akvarier vil helt give dig bekvemmelighed. Forskning om, hvad slags salt-vand, der fisk, du har til hensigt at have. Du valg vil i høj grad bidrage til at fastlægge den faktiske størrelse af dit akvarium. Du kan også ønsker at lære om forskellene mellem ferskvands-og salt-vand-akvarier.
  4. Være særligt om det mærke af salt du behøver til din saltvandsakvarium. Nogle salt brands kan være skadelige for din salt-vand fisk. Vælg dem, der ikke indeholder nitrat og / eller fosfater. Akvarium specialister anbefaler, Coralife, Instant Ocean, og IO Reef Crystals som høj kvalitet salt mærker.
  5. Vand din tank ordentligt. Brug ikke vand fra hanen, selvom det er ren, billigere og let tilgængelige. Du bør heller ikke bruge koldt eller varmt vand. Har en tilstrækkelig forsyning af destilleret dechlorerede vand. En kommerciel dechlorinator er helt sikkert vil forenkle tingene for dig. Invest på det. Når din tank er allerede fyldt op, forberede dit hydrometer. Det bør kalibreres til 77 grader Fahrenheit. Derefter satte den regulerede hydrometer i tanken. Lad det flyde gavmildt. Vandtemperaturen bør også holdes på 77 grader Fahrenheit.
  6. Tilsæt salt langsomt. Må ikke bare undvære det i. Gradvist lette den ned i vandet, og derefter kontrollere hydrometer. Når vægtfylde er 1,015-niveau, skal du fjerne hydrometer og rengør det. Omkring 36 timer for saltvandet for at blande. Eksperter bemærke, at en kop salt svarer til to liter havvand. Efter vinduet periode, bringe tilbage hydrometret i tanken. Du kan derefter gå videre tilsætte salt til vandet. Du bør stoppe, når vægtfylde rammer det ønskede niveau. Til din orientering, foreslår eksperter de følgende områder: for fisk, 1,019-1,022, for koralrev, 1,023-1,025 og for koraller og muslinger, 1,025-1,028.

Når alt er klar, vende tilbage en saltvand fisk ad gangen. Det ville gøre det muligt at filtrering system af dit akvarium sat op til bekvemt tilpasse sig det biologiske vægt, nye fisk ville bringe i.

Så det er det. En lille indsats for din højtelskede marine liv er ikke, at virkelig Tradewinds, right?