E2y

Sådan at forstå den lille race hund

Små hunderacer

Små hunderacer, også ofte kaldet legetøj hunde er hunde, der er blevet bevidst avlet til at være lille. Hver race af denne særlige kategori har deres egne unikke egenskaber og kvaliteter. Følgende kan hjælpe dig med at forstå den lille race hund.

Sådan at forstå den lille race hund. Da disse hunderacer er små.
Sådan at forstå den lille race hund. Da disse hunderacer er små.

1.. Små hunderacer er lettere at bære rundt på.

Da disse hunderacer er små

Da disse hunderacer er lille, kan du nemt bringe dem med dig. Du kan bære dem på en kurv eller på en hånd taske, der er stor nok til at rumme deres størrelse. Faktisk ofte du nødt til at bære dem, når du tager dem med dig, fordi deres ben er for kort til at holde op med din normale ganghastighed.

2.. Disse hunde skal håndteres med forsigtighed.

Da de er små i størrelse

Da de er små i størrelse, kan du nemt komme til skade dem, hvis du groft dem lidt op. For eksempel, vil du hund får alvorlige skader på deres knogler eller indre organer, hvis du ved et uheld trådte på dem. De har ofte en tendens til at være nervøs og ikke som skarer eller høje lyde.

3.. Ligesom de store hunderacer, har brug for små hunde at få al den motion, de kan have for at forblive raske.

Da de er små i størrelse. Som enhver anden type PET.
Da de er små i størrelse. Som enhver anden type PET.

De fleste mennesker er under indtryk af, at alt hvad du behøver at gøre med små hunderacer er at bære dem rundt. Nej, det er absolut ikke tilfældet, dine små hunde også kræve rutinemæssig øvelse. Hvis det er muligt med din tidsplan, så sørg for at du kan gå dem mindst to gange om dagen. Mængden af ​​motion en hund behov vil afhænge af sin race, så du er nødt til at sikre, at du forskning om deres race type, så du har en grundlæggende idé om, hvor meget tid du skal bruge arbejder ud med din hund.

4.. Du er nødt til at administrere deres fysiske vedligeholdelse.

Som enhver anden type PET

Ligesom enhver anden form for kæledyr, skal du oprette en rutine at rense dem. Du er nødt til at sørge for, at bruge hundeshampoo, når badning dem og bagefter skal du rense deres ører for at forebygge infektion. Hvis du ved, hvordan at klippe deres negle, så gør det. Hvis din hund har en masse pels, kan du ønsker at trimme deres pels. Hvis du ikke ligefrem har tid til at gøre disse ting, kan du altid gå til et kæledyr salon og de vil være i stand til yderligere at hjælpe dig med at kigge efter den fysiske vedligeholdelse af din hund. Groomers opkræve efter størrelsen af ​​hunden, og antallet af tjenester, du ønsker dem til at yde. Dette kan være meget praktisk, og en nice spa dag for din elskede kæledyr.

Sidst men ikke mindst

Sidst men ikke mindst, bør du sætte på, at små hunde er meget intelligente. Hvis du ønsker, kan du tale med dem som du ville til dine egne børn, og de vil forstå dig. Da de er temmelig smart, kan du nemt toilet træne dem. Skulle du ønsker det, kan du også træne dem til at gøre tricks, så længe deres størrelse kan udføre det trick du vil have dem til at udføre.