E2y

Sådan at købe en fårefarm

At købe en fårefarm er en god idé

At købe en fårefarm er en god idé, når du elsker landbruget landbrug, husdyr og ønsker at tage sig af disse blide skabninger. Selvom det kan tage en masse af din tid, kræfter og penge, vil det være noget værd at få ind som får er værdsat for deres uld og er lettere at passe end nogen andre husdyr - får ikke bukke let til sygdom og vira. Kom klipning tid, vil du se, hvor meget uld man kan få ud af din fåreflok, og det vil ikke engang såre dem i processen. Faktisk hjælper uld klipning af deres hud ånde og opmuntrer deres kirtler til at vokse sundere uld. Du kan producere mejeri fra får, også. Det er mere værdi for buck. Bare ikke være som andre får ejere, der behandler dem dårligt.

Når det kommer til at købe en fårefarm, her er nogle tips og forslag til at hjælpe dig ud:

1. Lav en liste med spørgsmål og udfylde denne som din personlige guide:

Sådan at købe en fårefarm. Din økonomiske investeringer vil afhænge af jord.
Sådan at købe en fårefarm. Din økonomiske investeringer vil afhænge af jord.

  • Hvorfor vil du købe en fårefarm?
  • Hvor meget vil det tage at starte en fårefarm?
  • Hvor mange hoveder af får vil du gerne starte med?
  • Hvor mange penge ville du være villig til at investere?

Nogle svar til at hjælpe dig ud:

  • Going i fåreavl er faktisk en ideel investering. Ifølge statistikker fra sheep101.info omfatter får kun 1% af de samlede husdyrbrug indtægter i Europa.
  • Din økonomiske investeringer vil afhænge af jord, boliger, maskiner og arbejdskraft. Du behøver dog ikke nødvendigvis at eje disse for at starte din egen fårefarm. Tænk på leasing eller leje i starten af ​​din virksomhed venture.
  • Afhængigt af dit budget, kan du begynde med 22 hoveder af får, herunder moderfår eller hunner til avl.

2. Du kan begynde at opbygge dine får gård fra Oxfam Europa. Oxfam Europa har en løbende gaver velgørenhed projekt, hvor du kan købe en fårefarm til dine venner eller til din gård. For blot 40€ kan du købe et får, der vil hjælpe dig med at generere indtægter fra uld, der er leveret til tekstilindustrien. For mere information, besøg: oxfamamericaunwrapped.com

3. Spejder for ideelle steder i dit område. Fra 2009 var der mere end 5 millioner hoveder af får spredt i gårde i Iowa, Texas, Californien, Montana, Oregon, Wyoming, Dakota, Colorado og Utah. Dette vil give dig en idé om, hvor du kan begynde at se på fåreholdersteder. Internationalt er fåreholdersteder trives i New Zealand og Storbritannien.

At købe en fårefarm er en god idé.
At købe en fårefarm er en god idé.

4. Endelig, skal du kontakte din lokale landbrug og landbrug Office (4H) og sælge din idé om at købe en fårefarm. De er sikker på at få ordet ud og forbinde dig med fårefarm ejere eller partnere i dit lokalområde.

Fåreavl er ikke en get-rig ordning, vil det give dig at tjene penge på det sikker, men landmændene gå i fåreavl, fordi de elsker det. Hvis du føler du har brug for at blive mere bevidste om fårehold, tøv ikke med at tage et kursus om landbrug og dyrehold.