E2y

Sådan at lære din hund at elske kassen

Sætte din hund i en kasse er en måde at holde din hund sikker, mens i huset eller når du rejser. Den kasse skal være din hunds særlige gå til sted, hvor han kan hvile, slappe af og genskabe. Her er hvordan du kan lære ham at elske sin kasse.

Sådan at lære din hund at elske kassen. Fodre din hund i kassen.
Sådan at lære din hund at elske kassen. Fodre din hund i kassen.

  • Opsæt kassen. Vend kassen til et indbydende sted for din hund. Line det med et blødt tæppe, en kasse pad eller en hund seng. Kast i et par af din hunds yndlings legetøj inde til at holde ham underholdt. Vedhæft en vand dispenser til kassen, så din hund har vand at drikke, når du forlader ham i kassen for lange perioder. Placere kasse i et sted, hvor ingen kan ved et uheld falder over det.
  • Fodre din hund i kassen. At tilknytte kassen med et lykkeligt tanke, fodre din hund, når han er inde i hans kasse. Lad døren stå åben, og satte sin madskål inde i kasse eller lige uden for kassen døren. Når man giver ham godbidder, kan du sætte en godbid eller to inde i kassen, så han går ind for at hente det.
  • Brug kassen som et spillekort værktøj. Når du spiller med din hund, smide sit legetøj inde i kassen for ham at hente. Hvis han ikke har mestret den handling hente endnu, det er fint. Bare lad ham lege med sit legetøj inde i hans kasse.
  • Beslut dig for en kasse kommando. Nogle bruger "Crate up" eller "Inside". Når han kommer ind i kassen, siger kommandoen ord. Når han har lært dette ord, kan du bruge den til 'orden' ham inde i hans kasse.
  • Giv positiv forstærkning. Når du giver ham kommandoen til at gå i hans kasse, være klar til at give ham en godbid. Det kan være en spiselig godbid, en verbal ros eller en form for fysisk hengivenhed. Belønning ham vil gøre ham lære kommandoen hurtigere.
  • Være klar til at ignorere ham. Din hund vil helt sikkert klynke og gø, når du forlader ham låst op i hans kasse. Det er en naturlig reaktion fra hans side. Han vil i sidste ende stille ned. Undgå at være i samme område som den kasse og din hund. Jo mere han ser dig, jo mere vil han klynke og bark.
  • Må ikke gør vrøvl, når du lader ham ud. Hver gang du åbner kassen døren for at lade din hund ud, siger ingenting. Bare åbne døren og lade ham gå ud på egen hånd. Kom ophidset eller opmuntre ham til at gå ud, kan give ham den idé, at blive lukket ud, er en godbid.
  • Lad døren af kassen åben, når din hund er ude. Forhåbentlig vil din hund gå ind i kassen på eget, når han ønsker at hvile eller lege med en af hans legetøj. Hvis du ser din hund ind i hans kasse på egen hånd, opmuntre denne handling. Fortæl ham, hvad en god dreng han er.


Tip: Køb en kasse, der er egnet til din hunds størrelse. Hvis det er for trangt, vil din hund ikke kan lide at være i hans kasse. Kontroller materiale-og fabrikationsfejl. Der bør ikke være nogen skarpe kanter eller dele, der nemt kan tygges off.

Undervisning din hund til at elske hans kasse er ikke svært at gøre

Undervisning din hund til at elske hans kasse er ikke svært at gøre. Husk at gøre sin tid i kassen en positiv. Placer bløde strøelse i kassen og et par legetøj for ham at lege med. Giv ham en godbid, og opmuntrende ord, når han går ind i hans kasse. Tving aldrig din hund i hans kasse. Ellers vil de positive associationer smelte væk.