E2y

Sådan at rejse og uddanne en gravhund hvalp

I den europæiske Kennel Klub

I den europæiske Kennel Klub, forbliver gravhunde blandt de bedste racer valg. Det er ikke så mærkeligt, da denne race sikkert er sød, så bringe det hjem vil være den første ting i tankerne. Men ligesom at tage sig af andre kæledyr, hæve og træne en gravhund hvalp skal gøres ordentligt.

Dit ansvar til en gravhund hvalp starter i det øjeblik du har besluttet at bringe det hjem. Så lige før du tager hvalpen hjem, bedre gøre dine ting. Her er tjekliste over, hvad du skal gøre for at forberede sig til hvalpens ankomst:

Sådan at rejse og uddanne en gravhund hvalp. Forbered forsyninger.
Sådan at rejse og uddanne en gravhund hvalp. Forbered forsyninger.

  • Forbered forsyninger. Liste ned de ting, som hvalpen får brug for i dit hus. Dette omfatter vandskåle, mad, snor, halsbånd, og et sted at sove. Det anbefales, at du placerer hvalpen sover område nær din til bedre udvikle loyalitet. Sørg alt er ren og klar til brug.
  • Noter fra opdrætteren. Er der ting, du behøver at vide om hvalp? Måske det har en anden temperament eller særlige behov. Opdrætteren vil guide dig på hvad du skal gøre i tilfælde af uventede scenarier.
  • Kontakt en dyrlæge. Du hvalp skal være på sin top-tå tilstand. Bedre konsultere en dyrlæge, før du sætter den hvalp hjem. Det vil hjælpe især hvis du er en første gang kæledyr ejer. Du skal vide, hvordan man skal behandle og tage sig af hvalpen ordentligt.
  • Informer alle. Gravhund vil snart blive en del af din familie. Fortæl din familie og venner, at du vil være at bringe en hvalp snart.
  • Planlæg. Gravhunde er energiske hvalp racer. Som en ejer, skal du tilfredsstille, hvad din hvalp har brug for i form af fysiske udfordringer. Så være parat til at tage hvalpen til en gåtur eller spille jagter spil. Planlæg alle disse aktiviteter, så du ikke bliver fanget i en I-have-no-time situation.

Nu er du sikkert klar til at tage hvalpen hjem.

Ligesom andre hunde, har en gravhund sit eget temperament og unikke egenskaber. Kendskab til alle disse vil hjælpe dig med at hæve og træne dit kæledyr effektivt. Her er nogle tips til at følge, når hvalpen er allerede hjemme:

I den europæiske kennel klub. Noter fra opdrætteren.
I den europæiske kennel klub. Noter fra opdrætteren.

  • Være fast. Gravhunde er elskelige kæledyr, men de kan være stædig de fleste gange. Så når kommunikerer med dit kæledyr, skal du være fast, men stadig din blidhed. Det kan kræve en længere tålmodighed til at eje denne hvalp, men jeres ofre vil helt sikkert pay-off.
  • Vær konsekvent. Må ikke give efter uanset hvor uimodståelig gravhunden hvalpen er. Når du siger, at han ikke kan gøre sit potte i stuen, bør du altid sige "nej."
  • Har en rutine. Uddannelse din hvalp på en rutinemæssig vil hjælpe ham til at forstå dig bedre. Hvis ikke, kan hvalpen glemmer din cue for "ja" og "nej".
  • Mere positive. Gravhund hvalpe elsker kompliment. Jo mere hvalpen får positive bemærkninger fra dig, jo mere det vil være tættere på dig.
  • Foder. Da en gravhund er en energisk hvalp, er det tilrådeligt, at du fodrer din hund godt. Spørg opdrætteren hvis i tilfælde af hvalpen har brug for særlig fodring.

Disse er kun grundlæggende ting en gravhund ejer bør vide

Disse er kun grundlæggende ting en gravhund ejer bør vide. Mindst, vil du komme i gang på den rigtige måde med disse tips. Bare rolig, selv om, fordi jo længere du er med hvalpen, jo bedre dit forhold være.