E2y

Sådan at udforme en realistisk baggrund for en reef akvarium

Kom et akvarium

Kom et akvarium, fylde den med vand, anvende jord, sætte fisk, sætte nogle koraller og små bregner, og endelig installation VVS. Synes lige du allerede har en fungerende akvarium, men hvordan kommer det ikke ligner det er en fancy akvarium? Du kan have overset en stor del af puslespillet, og mere måske, at du måske er gået glip af en af ​​de vigtigste dekorationer til dit akvarium, baggrunden.

Oprettelse af en baggrund til dit akvarium, vil altid afhænge af, hvordan du ønsker det til at se ud. Fra udskæringer til papirklip, kan alt gøres mulig. Og hvis du nogensinde har brug for en guide, som du kan følge for at sikre, at du ikke spilder din kostbare tid på at lave en baggrund og spare masser af penge, så er du læser den rigtige guide, min ven. Dette vil yderligere hjælpe dig på hvordan man laver en stor baggrund for dit akvarium, hvis de følges korrekt:

Sørg for at du måle siderne og den bageste del af dit akvarium korrekt. Begynde at måle den bageste del af akvariet ved hjælp af en stålbånd eller et målebånd. Du kan lade siderne og ikke lave en baggrund for dem. Baggrunden, at du vil gøre, vil altid afhænge af din præference. Formen og størrelsen af ​​akvariet varierer så sørg for at få den perfekte måling for det.

Sådan at udforme en realistisk baggrund for en reef akvarium. Kom et akvarium.
Sådan at udforme en realistisk baggrund for en reef akvarium. Kom et akvarium.

Opret den grundlæggende baggrund ved at skære et stort stykke papir, der vil passer nøjagtigt den bagerste del af dit akvarium. Du kan bruge enten en sort eller mørkeblå papir for at gøre baggrunden se ud som om det er ægte. Du kan også bruge et papir, der hedder reflekterende papir. Det giver en fantastisk effekt på dit akvarium så godt.

Klip stykker ud af nogle havet eller akvarium-relaterede billeder. Ligesom koraller, fisk, eller hav-planter for at gøre det mere realistisk. Derefter indsætte dem til din base papir med lim og lad det tørre, før placere din base papir på bagsiden af ​​dit akvarium.

Arranger dem, som om de ville se real

Arranger dem, som om de ville se reelle. Sæt de billeder, du har klippet ud til hvor du gerne vil have dem til at placere - så længe det ser virkelig. Der findes ikke sådan noget som koraller strømmer ud af havet.

Arranger dem, som om de ville se real.
Arranger dem, som om de ville se real.

Start med at skære ned de overskydende dele af papiret for at gøre det mere pæne og meget mere præsentabel. Derefter anvende nogle vandafvisende tape, så din baggrund stikker længere.

At forhindre din baggrund fra at blive våd, kan du også bruge plastfolie og overlappe det til din baggrund.

Den store idé om at skabe din egen baggrund er, at du altid kan ændre, hvordan det ser ud hver gang. Så længe du har dine materialer og nogle hvirvelløse-relaterede magasiner med dig, kan du bare klippe langs og indsætte dem og foretage en helt frisk, ny baggrund. Du kan også søge efter akvatisk-relaterede hjemmesider, hvor du kan få nogle billeder og derefter udskrive dem og indsætte dem på din baggrund så godt. Du kan også bede om hjælp fra venner og familie, og gøre en vidunderlig hav-lignende baggrund. Nyd din nye baggrund!