E2y

Sådan at udklække gæs og andeæg

Dyrkning gæs og ænder for deres kød eller bare til at have en flok betyder, at du er nødt til at købe flere ællinger og gæslinger. En praktisk måde at købe flere af disse fugleunger til en billigere pris er rent faktisk at købe befrugtede ænder og gæs æg og udklække dem selv. Du har flere muligheder i udklækning dem, og det vil afhænge af, hvor mange æg du har brug for at udklække og hvor meget budget, du afsætter til din venture.

  • Bestem dit budget. Køb befrugtet ande-og gåseæg direkte fra en bedrift eller en forhandler. Nogle gårde måske ikke sælge dig æg, hvis du bare vil købe en håndfuld. Overveje at købe hos en forhandler for kun et par befrugtede æg. Spørg om henvisninger for at sikre du vil beskæftige sig med et velrenommeret sælger.
  • Afhængigt af dit budget, på klækning metode, du vil bruge beslutte. Hvis du vil klække æg på en regelmæssig basis for en forretning, så at investere på en tvungen luftinkubator vil være det værd. Denne inkubator vil automatisk vende æggene og regulere temperatur og fugtighed. Du behøver ikke at bekymre sig om den plan for at vende æggene og ser temperaturen hele tiden.
  • Hvis udrugning æggene er mere en hobby eller et eksperiment, derefter inkubering af æg ved hjælp af manuelle metoder er praktisk. Den interessant måde at inkubere æggene er at have skruk høns sidder på æggene at klække dem "naturligt". Vær opmærksom på, at hønsene kan sidde på æg gør de ikke "egne", så længe du holder dem i nærheden af ​​æg og fodre dem ordentligt. Bygge en rede til æggene og for hønen at sidde på dem. Du bliver nødt til at vende gåseæg manuelt, selv om, fordi hønsene ikke kan være i stand til at slå dem på grund af deres større størrelse i forhold til hønseæg. Ved fodring hønen, holde øje med æggene og lad høne kommer tilbage snart for at undgå afkøling af æggene. De skal holdes varm på alle tidspunkter.
  • Du kan også vælge at inkubere æggene ved hjælp af en spotlight eller en endnu luftinkubator. Her bliver du nødt til at se temperatur og fugtighed, samt manuelt vende æggene tre gange om dagen.
  • Skravering vil ske inden 28 til 35 dage, så du bliver nødt til at vente tålmodigt og holde øje med hønen og æggene. Hold styr på tidsplanen og i den sidste uge før æggene klækker, drys dem med lunkent vand for at holde skallerne fugtig. Den sidste dag før klækning, skal du placere æggene i varmt vand, og læg dem tilbage i reden. Holde æg fugtige er en måde at simulere en våd gås sidder på dem. I denne periode bør de gæslinger begynde popping ud æggene.
  • Når gæslinger har fået ud af skallerne, overføre dem til en kasse med klud til at holde dem varme. Fodrer dem med hakkede blade som salat eller kommercielle feeds som chick startere.

Sådan at udklække gæs og andeæg. Afhængigt af dit budget.
Sådan at udklække gæs og andeæg. Afhængigt af dit budget.

De gæslinger vil vokse og lære at gå selv, og du vil være på det næste skridt i at tage sig af gæslinger, indtil de når voksenalderen.