E2y

Sådan at vurdere disciplin retsmidler for vanskelige småbørn

Der er mange disciplin retsmidler for vanskelige småbørn. De retsmidler, synes at fungere bedst med forældre, der er konsistente og kender deres barn. De mest almindelige disciplin retsmidler er:

 • Time Out
 • Ignorerer et raserianfald
 • Distrahere og Omstil
 • Opmuntring
 • Positiv forstærkning
 • Fastsætte grænser
 • Struktur

Sådan at vurdere disciplin retsmidler for vanskelige småbørn. Gør dit hjemmearbejde.
Sådan at vurdere disciplin retsmidler for vanskelige småbørn. Gør dit hjemmearbejde.

Men hvilke skal du bruge? Her er nogle oplysninger for at hjælpe dig med at beslutte.

 1. Gør dit hjemmearbejde. Har du læst om den store disciplin bod på en blog på internettet eller var det en researchede artikel i et blad eller en avis? Hvis du læser om det på en blog, kan løsningen ikke virker eller eksperter kan ikke enig med den metode. Hvis man læser om det i et blad eller en avis, skal artiklen præsentere fordele og ulemper ved de retsmidler og om det ikke virkede. En blog er et godt sted at starte din forskning, og et magasin er et fantastisk sted at fortsætte din forskning.
 2. Find ud af, hvad eksperterne siger. Mens time out er kapret i nogle artikler som en effektiv disciplin strategi, nogle eksperter siger, at det ikke vil arbejde på det lille barn fase. De fleste eksperter siger, at positiv forstærkning er den bedste måde at få dit barn til at gøre hvad du vil-selvom der er eksperter der er uenige.
 3. Tal med din børnelæge. Chancerne er du er ikke den første forælder at spørge om buksetrold disciplin. Din børnelæge vil have anbefalinger af bøger og måske en lokal klasse, du kan deltage.
 4. Gå til din boghandel. Der er hylder fyldt med bøger til at hjælpe dig med at finde et lille barn disciplin metode. Sæt dig ned og begynde at bladre gennem dem. Hvis du føler dig overvældet af valg, finde en hjemmeside (som Amazon), der giver læserne mulighed for at gennemgå bøger. Undersøgelserne vil lade dig vide, hvad læserne mener om de metoder og om de arbejdede for dem.
 5. Tal med din familie. En af de store taster i buksetrold disciplin er konsekvens. Hvis du ønsker at bruge en time-out metode, men din partner vil ikke, vil tiden ud ikke arbejde for din familie. Det samme gælder for enhver plejepersonalet. Hvis bedstemor ure dit barn på en regelmæssig basis, vil hun nødt til at være om bord med hvad disciplin metode du beslutter dig.
 6. Tal med dit barns børnehave / dagpleje. Find ud af, hvad metode til disciplin de bruger, og hvis dit barn reagerer godt på det. Det kan være en fremgangsmåde man kan tilpasse derhjemme.
 7. Prøv metoden ud. Hvis etisk og moralsk, behøver du ikke have et problem med en disciplin metode, prøv det. De fleste disciplin metoder tager konsistens til at arbejde. Du bliver nødt til at prøve en disciplin metode for et par uger eller en måned til at beslutte, hvorvidt det virkelig virker, eller hvis du skal prøve en anden metode.