E2y

Sådan bruger hjem retsmidler til kæledyr (katte og hunde)

At eje kæledyr er et stort ansvar

At eje kæledyr er et stort ansvar. Du er nødt til at tage vare på deres helbred. Det kan koste en masse penge til at holde gå til dyrlægen, så du kan overveje nogle hjem retsmidler til at lindre forskellige symptomer på dine katte og hunde til at give en vis lettelse. Det er generelt sikkert at bruge hjem retsmidler på dine katte og hunde som et første linje i forsvaret, når det kommer til at tage sig af dine kæledyr.

Her er hvordan man bruger hjem retsmidler til kæledyr.

Sådan bruger hjem retsmidler til kæledyr (katte og hunde). Lær at skelne en medicinsk nødsituation.
Sådan bruger hjem retsmidler til kæledyr (katte og hunde). Lær at skelne en medicinsk nødsituation.

  • Lær at skelne en medicinsk nødsituation. Der er nogle tilfælde, at hjem retsmidler vil ikke droppe det. Hvis dit kæledyr har åndedrætsbesvær, har blodig afføring eller ikke at tisse, har et sår, der ikke vil stoppe blødning eller har en oppustet mave, men kan ikke synes at kaste op, er du nødt til at tage dit kæledyr til dyrlægen med det samme.
  • Brug ølgær og hvidløg til at fjerne lopper. Hvis dit kæledyr lider lopper, kan du blande i lidt af ølgær og en smule hvidløg pulver i din hunds mad. Når pulveret er indtaget, du kæler vil udvikle en aroma, at de lopper vil finde frastødende. En spiseskefuld ølgær blandet med en halv teskefuld hvidløgspulver bør gøre det trick.
  • Brug en varm komprimere til at sænke feber. Hvis dit kæledyr har en temperatur, kan du hjælpe med at nedsætte det ved at placere en varm komprimere på din hunds mave. Varm en varme pack og placere den på maven af ​​dit kæledyr. Du kan lette hans lidelser ved at give dit kæledyr lange beroligende strøg.
  • Brug Vicks Vapor Rub at kontrollere hunde i varme. Hvis din hund er pludselig løbet kælen, fordi han eller hun er i løbetid, så er du nødt til at få lidt af Vicks Vapor Rub at hjælpe rolige ting ned. Lugten af ​​Vick Vapor Rub vil forvirre dit kæledyr. Hvis du har en hunhund, gnide lidt af gelé på din hunds hale. Hvis du har en hanhund, så gnid lidt på næsen område. Dette bør holde andre hunde i skak og væk fra dit kæledyr.
  • Træn din hund til at lindre gigt, flatulens og astma. Motion er godt at holde din hund sund. Lette nogle gigt smerter ved at lade din hund gå rundt. Det får også tarme flytter til lette tarmluft. Endelig, hvis din hund har astma, få ham gå rundt udendørs.
  • Lad din hund tygge på kalkun ben til dårlig ånde. Rens din hunds tænder naturligt ved at lade dit kæledyr tygge på Rawhide knogler.
  • Brug vaseline for at hjælpe hårboller. Hvis din kat har hårboller, sprede en smule vaseline på hans poter. Som dit kæledyr slikker sine poter, vil vaseline blive indtaget, og fungere som et smøremiddel i hans system.
  • Brug bagepulver til at lindre insektbid. Hvis dit kæledyr er blevet bidt af bugs, bland en teskefuld bagepulver med lidt vand og gælder for området. Hvis du ikke har nogen, kan du også bruge bagepulver. Dette vil aflaste hævelse og ubehag.
  • Hvis der efter administration af hjem retsmidler, og du ikke kan se en forbedring inden for 48 timer, er det bedst at rådføre sig med dyrlægen. Dit kæledyr kan have en mere alvorlig tilstand.


Også, det er vigtigt, at du jævnligt interagerer med dit kæledyr. Leg med din hund eller kat, og give ham en god kost. Tag ham ud for at udøve, når det er muligt. Gør alle disse kan hjælpe med at holde dit kæledyr glad og sund.