E2y

Sådan date en enlig mor med børn

Der var en tid, hvor enlige mødre var et sjældent syn i samfundet

Der var en tid, hvor enlige mødre var et sjældent syn i samfundet. Nogle blev enke, nogle søgte skilsmisser fra misbrug ægtefæller, og nogle blev opgivet. Med fremkomsten af ​​»starter ægteskaber 'og planlagte fælles forældreskab, men det er ikke usædvanligt at møde en 18-årig enlig mor med to børn. En kvinde i hendes trediverne kan slutter hendes tredje eller fjerde ægteskab. Kvalificerede mænd i dag er ofte konfronteret med den udfordring øjeblikkelig faderskab i midten af ​​tyverne. Mens der ikke kan være den samme sociale stigmatisering knyttet til enlige mødre, som der var engang, disse kvinder stadig står over for nogle væsentlige udfordringer i dating verden. Hvis du har fundet en enlig mor, som du ønsker til dato, vil jeg anbefale du tjekke Sådan tiltrækker kvinder før spørge hende ud på den første date, enlige mødre ofte har høje standarder for deres romantiske partnere, og du ønsker at være sikker på du gør den lønklasse!

Sådan date en enlig mor med børn. Husk, at du er dating personen, ikke rollen.
Sådan date en enlig mor med børn. Husk, at du er dating personen, ikke rollen.

For mange enlige mænd uden børn eller ex-koner, kan afsløringen af ​​enlige mødre status desværre blevet en romantisk dealbreaker. Frygten for et tab af uafhængighed eller øjeblikkelige faderskab ansvar kan komme ned ned. Der er også en økonomisk bekymring, da øjeblikkelige familier kan have øjeblikkelige behov for støtte. Dette er under forudsætning af, at en jaloux ex-mand eller kæreste ikke lurer i skyggerne, eller deadbeat far er ikke at leve op til sit ansvar. Dating en enlig mor kan være en udfordring for selv de mest velmenende bejler, men det behøver ikke at være umuligt. Her er nogle tips til dating enlige mødre med børn.

  1. Husk, at du er dating personen, ikke rollen. En kvinde ønsker at blive bemærket og værdsat for alle hendes kvaliteter, ikke blive bedømt af en rolle, hun ikke nødvendigvis planer om at spille. Det er vigtigt tidligt i forholdet til at etablere din interesse i det fascinerende, ønskelige ung kvinde sidder med dig på sofaen, ikke den eneste mor, der havde at kalde tre babysittere før den dato. Hvis du virkelig ønsker at udforske en langsigtet forhold til denne person, skal du koncentrere dig om en en-til-en-niveau af intimitet først. Der vil altid være tid til at opfylde sine børn og omdefinere dit forhold senere. Tidligt om, det handler om at få at vide, og tillid til den person hun altid været.
  2. Accepter det faktum, at hendes børns behov er en prioritet til tider. Hun vil ikke virkelig ønsker at annullere din date eller tage en raincheck på middag, men hun kan ikke forlade sit syge barn med en utrænet babysitter. Enlige mødre ofte bekymre, at alle deres annulleringer og udskydelser vil blive set som et tegn på manglende interesse i den romantiske side af tingene. Vær forberedt på ændringer i sidste øjeblik i planerne eller tidlig afrejse på grund af en nødsituation derhjemme. Hvis hun ser, at du er fleksibel og forståelse, vil hun ikke være så bekymret over lejlighedsvise ændring i planerne. Må ikke bare lade dig forstå, hvad hun står som en enkelt forælder - faktisk sætte dig i hendes position, før han bliver alt for skuffet.
  3. Må ikke være bange for at nævne de 400 £ kanariefugle i stuen. En enlig mor har en fortid, og nu en nutid og fremtid med børn. Taler om hendes ex-mand eller far til barnet bør ikke ses som fuldstændig uhensigtsmæssigt. Tricket er at diskutere de ting, du virkelig har brug for at vide, og forsøge ikke at opdrage ting, du ikke gør det. Du har en ret til at vide, om den tidligere partner er stadig en aktiv tilstedeværelse i hendes liv, enten som en frihedsstraf forælder eller en ven eller sindsforvirrede stalker. Er der stadig nogle løse ender, såsom børnebidrag eller færdiggjort skilsmisse papirer til at underskrive? Du behøver ikke at editorialize for tungt omkring en ex personlige mangler, dog. Hun kender ham bedre end du gør, og hun kan ikke så imponeret af dine skærme af Bravado.
  4. Mød hendes børn på hendes egne præmisser og tidsplan. Sæt dig selv i skoene af de børn, for et øjeblik. De har allerede mistet et meningsfyldt forhold til deres egen far, og nu mor ønsker at bringe en ny person ind i deres hjem. Denne fyr kunne være den bedste mand i verden, men han er stadig en erstatning, en trin-far. Børn af enlige mødre kan have en enorm mængde af angst om at møde mors nye kæreste. "Boyfriend" er ikke et ord i deres ordforråd. Mommies ikke har kærester - de har Daddies, der ser dem hver dag og leve på deres hus. Tillad hende noget tid til at sidde med sine ældre børn og fortælle dem alt om hvor god du er til hende, og hvor meget du ønsker at møde dem.
  5. Forvent ikke for meget for hurtigt fra hendes børn og udvidede familie. Det ville være let at blive en storebror, der gør noget, men spille catch og tage børnene med til arcade. Det er nemt at blive den bedste falske far rundt. Hvad er sværere er at blive nogen værdig til titlen. Hvordan vil du håndtere disciplin, hvis et barn misbehaves? Hvad sker der, når du ønsker at gå på en date med Mommy og hendes barn ønsker hende til at blive hjemme? Før eller senere, vil du møde hendes forældre og søskende og andre familiemedlemmer. Altid huske, at de har været igennem den samme vanskelige overgangsperiode som din kæreste. Hvad de ønsker at se de fleste fra dig, er sandt medfølelse og sande intimitet, da de kan have været vidne til den modsatte første hånd i fortiden.