E2y

Sådan Deworm kvier og tyre

Efterhånden som temperaturerne stiger, og græsgange tø

Efterhånden som temperaturerne stiger, og græsgange tø, larver af orme, som omfatter rundorm, bændelorm og pilespidsen, begynder at positionere sig, så kvæg vil forbruge dem. Når den er indtaget, vil larverne trænge tarmvævet af koen, hvor de modnes og lægge æg af deres egne. Den maksimale tid for disse larver er midt på sommeren. Forskellige aldersgrupper og besætninger på forskellige græsningsarealer management systemer kan vise sig mere modtagelige end andre over for parasitter, der giver anledning til en række forskellige metoder til at forhindre eller mindske risikoen for forurening.

Nogle forebyggende metoder er så simpelt som en bedre græsningsarealer til at forhindre overgræsning, mens andre metoder indebærer brug af anthelminitics også kendt som dewormers. Dewormers tjene som forebyggende redskaber til at forhindre forurening af kvæg og andre typer af husdyr som fastlæggelsen parasit skadedyrsangreb kan være svært uden hjælp af en dyrlæge, som kan udføre laboratorietest. Symptomer, der kan være synlige indbefatter, men er ikke begrænset til vægttab, appetitløshed, nedsat mælkeproduktion, ru pels, og diarré. Udnyttelsen af ​​en god ormekur program kan medføre en stigning i udbyttet fra både mejeri-og oksekød samt have sundere husdyr.

Ligesom de landmænd, der ansætter dem

Sådan Deworm kvier og tyre. Efterhånden som temperaturerne stiger, og græsgange tø.
Sådan Deworm kvier og tyre. Efterhånden som temperaturerne stiger, og græsgange tø.

Ligesom de landmænd, der ansætter dem, der ormekur metoder varierede. Dewormers tage former for pasta, pulver, fodertilsætningsstoffer, injektion, hæld-ons, og pøs, blandt andre. Kendte mærker af dewormers omfatter Safe-Guard og Panacur som begge tilbyder en bred vifte af ormemiddel typer. Når du vælger et ormemiddel typen, er det vigtigt at kende den særlige type s anvendelser og læse vejledningen nøje til korrekt dosering Kvien eller tyr. Særlig bemærkning skal gives til de tilbageholdelsestider, hvis du planlægger at slagte eller sælge mælken fra et dyr, der er blevet ormekur. Mens de fleste typer af ormemiddel kan være egnet for tyre, må nogle ikke bruges på kvier, der er af avls alder eller er mindre end 45 dage i deres graviditet, såsom Safe-Guard En-Pro-Al.

De gange til Deworm kvæg varierer afhængigt af køn og alder for den enkelte. Kvier og tyre bør ormekur efter andre normer. Modne kvier bør ormekur nær opfriskning, mens tyre, som har tendens til at være mere modtagelige end kvier, skal behandles i løbet af foråret og efteråret. Da modne kvier og tyre har en vis grad af immunitet, kan benzimidazol produkter være nok til kontrol parasitter. Kvier eller tyre på feedlots kan kræve mindre ormekur end dem på græs. Desuden anbefaler Pfizer Animal Health Veterinær Operations forår ormekur til kvæg med henblik på at mindske den fremtidige forurening af græsgange, mens græsning.

Da der er en bred vifte af gårde hver med deres egne behov, skal det bemærkes, at ikke alle metoder vil være egnet til hver enkelt sag, og som altid bør landbrugerne konsultere deres dyrlæge til at afgøre, hvilken metode der passer bedst til deres situation.