E2y

Sådan får du en mand

Nogle gange virker det, at der ikke er flere mænd derude

Nogle gange virker det, at der ikke er flere mænd derude. Du tilbringer hver lørdag aften med dine veninder eller hænge ud på barer, men du kan ikke synes at få en dato. Hvis det er dig, kan din desperate ønske om at få en mand være, hvad der holder dig tilbage. Følg disse trin, og du bør være i stand til at få en mand.

Sådan får du en mand. Fremhæv dine aktiver.
Sådan får du en mand. Fremhæv dine aktiver.

  1. Fremhæv dine aktiver. Du har brug for at vide, hvad er stor om dig, og hvad der gør dig attraktiv. Er det din hjerne, din lille taljen eller din evne til tilgivelse? Uanset dine evner og evner, du har brug for at lade andre mennesker ser det. Husk, at du ikke behøver at sætte på en stram skjorte eller mini nederdel til at fremhæve dine aktiver. Du har aktiver ud over den fysiske, og du ønsker det fremtidige manden i dit liv for at kunne se dem.
  2. Vær dig selv. Hvis du tiltrækker en mand ved at være en person, du ikke er, vil du ikke være i stand til at holde ham. Nu er det tid til at opdage, hvem du er, og hvad der betyder noget for dig. Så leve dit liv i overensstemmelse med dine egne værdier og idealer. Du vil tiltrække ligesindede og interesserede mænd.
  3. Lad din selvtillid show. Med andre ord, stoppe med at være desperat. Dit ønske eller trang til at have en mand i dit liv er at holde dig fra at tiltrække en. Du skræmmer alle mulige mænd væk. I stedet lade din selvtillid, din skønhed show. Gå og tale som om du mener du har værdi og værd at alle på egen hånd. Så lære at tro på det.
  4. Kom ud af huset. Hvis du er blevet en eneboer eller en tendens til at putte ind i din comfort zone, er det tid til at foretage en ændring. Du kommer ikke til at finde en mand, gemmer sig i dit skab.
  5. Må ikke skjule dine evner. Hvis du har klar en af ​​de få en mand til Psychobabble forhold bøger, du har måske bemærket, at disse bøger fortælle dig, hvordan man opfører sig, og hvordan at undergrave dine naturlige tendenser til at være mere tiltrækkende for en mand. Stoppe med at gøre dette. Når du gør, vil du være utilfredse med resultaterne.
  6. Nægte at nøjes med rådighed. I din udøvelse af en mand, du kan ikke være villige til at nøjes med en person, der er lige tilgængelig. Har tillid til, at du fortjener bedre og være villig til at vente på den rigtige mand.
  7. Embrace dit netværk. Du kan møde folk ved hjælp af de eksisterende relationer i dit liv. Mød venner af venner, eller venner af kollega eller andre, du kender. Du har et netværk af mennesker, der allerede i dit liv, skal du trykke ind i det og få flere venner i et stadigt ekspanderende web.
  8. Få online. Internet dating kan være skræmmende og synes ligesom for meget indsats for at finde en mand, der kunne interessere dig. Hvis du virkelig ønsker at finde en mand, bør du overveje at gå hvor de er. Mange mænd er online og søge efter kvinder, ligesom du søger efter dem. Overvej dette en mulighed for at oprette forbindelse.

Ligegyldigt hvad du gør

Ligegyldigt hvad du gør, hvis du ønsker at finde en mand, du nødt til at finde en måde at forbinde. Kom ud i verden og begynde at møde folk. Du kan have til at skyde en indsats, men det vil være det værd i det lange løb.