E2y

Sådan finder du ud, hvis nogen er i live

Der er tidspunkter, at du kan spørge om en person, du har kendt i dit liv og ikke har hørt fra i et stykke tid. Andre gange kan du tænker over medlemmer af din familie, der synes at have forsvandt bare, og du ikke længere har mulighed for at komme i kontakt med. Forsøger at finde ud af, om en person er stadig i live, kan ikke rigtig være så svært, som du forestillede det at være. Trods tidens gang, er der måder at gå om at få disse oplysninger. Her er et par måder at sætte dit sind på lethed og vide med sikkerhed, om en person er stadig i live eller ej:

Sådan finder du ud, hvis nogen er i live. Det første skridt du skal tage, er at samle alle de personlige oplysninger, du kan få på den person, du er interesseret i at finde ud af om.
Sådan finder du ud, hvis nogen er i live. Det første skridt du skal tage, er at samle alle de personlige oplysninger, du kan få på den person, du er interesseret i at finde ud af om.

  • Det første skridt du skal tage, er at samle alle de personlige oplysninger, du kan få på den person, du er interesseret i at finde ud af om. Dette bør omfatte hans / hendes fulde navn, hvilket er meget vigtigt, da andre kan dele den samme for-og efternavn. Det er usandsynligt, selvom at de ville have identiske mellemnavne så godt. Hvis du har adgang til den sidst kendte adresse, så prøv at tilføje, at den også. Prøv at få den person fødselsattest så godt. CPR-nummer er lige så vigtigt at kunne få adgang til de oplysninger, du har brug for fra kontorer og steder, hvor de kan blive stillet til rådighed.
  • Der er visse offentlige kontorer, hvor du kan gå til for denne type information. De har optegnelser om fil, som du kan tjekke at få, hvad du har brug for. Fra alle de data, du har indsamlet om den person, kan du prøve at præsentere dem til disse kontorer, og se hvad du kan komme op med. Amtet degnen kontor er ét bestemt sted, der kan give dig de oplysninger, du søger.
  • Gå online og søge efter specifikke databaser, der tilbyder den service, du søger efter. Ikke blot vil du finde ud af, om de enkelte du søger efter, er stadig i live, kan du endda få oplysninger om, hvor de i øjeblikket er bosiddende, og hvordan du kan kontakte den person også. Du kan også gøre en baggrundskontrol på den person, hvis du ønsker at gøre det, blot ved at besøge bestemte steder. Hvis personen er gået, kan du finde ud af så godt igennem nekrolog fastsat, herunder nærmere oplysninger om dødsårsagen.
  • Prøv at søge efter andre familiemedlemmer person, fordi de sandsynligvis ville vide om, hvad der er sket med denne person. Du må ikke engang behøver at gå gennem forskellige måder at få dit svar, fordi det bare kan fås let fra folk, der kender den person eller er relateret til ham på en eller anden måde.


Undervejs

Undervejs kan de oplysninger kan du få ikke være, hvad du forventer. Hvis du havde ønsket for et øjeblik, at personen stadig var i live, og fandt ud af at han ikke var, kunne det virkelig være en trist oplevelse. Men så igen, det er meget bedre at kende og have en vis form for lukning, snarere end holde spekulerer for resten af ​​dit liv, hvad der blev af denne person. På den anden side, kan du komme med positive resultater, og sandsynligvis være i stand til at forny et forhold, der har været savnet i lang tid. Uanset hvad, vil det altid være i din bedste interesse at vide med sikkerhed.