E2y

Sådan finder et dyr adoptionsorganisation

Desværre er hvert år mange dyr misbrugt og reddet, mens nogle bare bliver forsømt af deres ejere. De fleste af disse dyr til et dyr adoption agentur. Hvis du er på udkig efter et dyr adoption bureau, så er du sandsynligvis gør dette af to grunde. Først, du ønsker en mere human måde at give slip på din elskede kæledyr. For det andet, du ønsker at give et nyt kæledyr en kærlig hjem.

Uanset hvad din grund er, du sikkert kan finde svaret i et dyr adoption agentur. Her er de måder, du kan finde den perfekte agentur til overgivelse eller vedtage et kæledyr:

Sådan finder et dyr adoptionsorganisation. Tjek din lokale telefonbøger for nogle dyr adoptionsbureauer.
Sådan finder et dyr adoptionsorganisation. Tjek din lokale telefonbøger for nogle dyr adoptionsbureauer.

  1. Tjek din lokale telefonbøger for nogle dyr adoptionsbureauer. De fleste stater har en rednings center eller et dyr adoption agentur. Du skal blot kontakte dem via telefonen eller gå direkte til deres kontor. Det bedste ved at finde en lokal dyr adoption agentur er, at transaktionen kan være hurtigere, da agenturet er lige inden for din lokalitet.
  2. Søg online. Finde en lokal dyr adoption agentur er den bedste, men hvis du ikke kan, bare søge efter et bureau online. Her er nogle steder værd browsing:
  • Den Animal vedtagelse agentur . Hvis du er placeret i Sydney, Australien, så er denne hjemmeside vil helt sikkert være en stor hjælp. Det er en organisation drevet af en gift coupe, der elsker dyr. Forankret i denne kærlighed, blev dette agentur skabt for at give en midlertidig husly til dyr, der blev reddet, eller overgivet af deres ejere. De tager tid at finde den perfekte ny ejer til dyr i deres handlefrihed.
  • Animal pleje & styring af new york city . Denne non-profit organisation er den største pet agentur i det nordøstlige Europa. Hvert år dette agentur redninger omkring 43.000 dyr. De tager sig af husly, redning, og omsorg for de forladte og hjemløse dyr. De finder også kærlige ejere for disse kæledyr.
  • Vedtage et kæledyr . Denne hjemmeside er faktisk ikke et dyr adoption agentur, det er mere som en portal for krisecentre, dyr adoptionsbureauer, humane samfund, og selv Pet Rescue grupper til at annoncere om hjemløse kæledyr. Denne måde, vedtage et kæledyr mener, at de kan hjælpe med at finde en omsorgsfuld hjem for forladte dyr. Hvis du er på udkig efter et kæledyr til at vedtage, er dette det perfekte sted at besøge.
  • Afviger fra hjertet . I modsætning til andre hjemmesider, er dette dyr adoption agentur mere fokuseret på at redde, rehabilitere og placere forladte og hjemløse hunde. Hvis du overgive en hund eller planlægger at vedtage en hund, så det er en stor hjemmeside for at tjekke ud. Dette vil gøre din søgning hurtigere med sin begrænsede rækkevidde.
  • Rosie dyr adoption . Dette er også en non-profit organisation, der tager sig af dyr, der blev reddet fra misbrug eller var uønsket af deres ejere. Den mest interessante del er, at organisationens navn, "Rosie" er inspireret af deres maskot, Rosie. Hun er en hund, der blev reddet, da hun var blot to måneder gammel og har en gennemboret øje. Gennem organisationens arbejde, er hun nu en lykkelig otte-årig hund.
  • Animal husly . Dette er en amerikansk baseret dyr adoption agentur, der giver midlertidige tilflugtssteder for reddede dyr i landet. Du kan nemt finde dyret, du ønsker at vedtage i denne hjemmeside med deres store database, så du kan søge afhængigt dyret type, placering, køn, størrelse og race.

Du skulle nu være i stand til at finde den perfekte dyr vedtagelse agentur til at huse din dejlige kæledyr eller vedtage et nyt kæledyr. Bare husk på, at uanset om du overgive eller vedtager et dyr, nogen beslutninger omkring kæledyr ejerskab er værdig til alvorlig overvejelse og eftertanke.