E2y

Sådan holder en hane stille

Roosters er en integreret del af de fleste flokke af kyllinger, og nogle mennesker finder deres vocalizations charmerende og underholdende, mens andre er uenige. Der er en række måder, du kan reducere mængden af ​​tid en hane tilbringer galer, som burde holde naboer og enhver lys sveller i dit hus opfyldt.

Vær opmærksom på, at det er stort set umuligt at få en hane til at stoppe galer helt, den mest dig (og eventuelle complainers) kan håbe på er at gøre din hane mindre generende (snarere end helt stille). Du kan lære mere om, hvordan man korrekt pleje til dit kæledyr med de fremragende Kylling holde hemmeligheder.

Trin 1

Få ham nogle veninder. Nogle haner vocalize, fordi de ikke er tilfredse med størrelsen af ​​deres flok. Hvis du giver ham et par høns til boss rundt, kan en hane til ro, og bruge mere tid dirigere damerne, og mindre tid trolling efter mere. Det er også vigtigt at lade din hane blande frit med hønsene, hvis de er adskilt, kan han begynde at gale endnu mere.

Trin 2

Look out for rivaler. Hvis du har flere haner, holde dem godt fra hinanden, og hvis dine naboer har en hane, overveje at oprette udpegede områder for hver hane og hans flok for at reducere konflikter.

Trin 3

Forvirre din hane. Roosters har en meget fintunet indre ur, og de gale, som de fornemmer dagslyset nærmer sig. Hvis du er så tilbøjelige, kan du faktisk spore din Rooster galer gennem året, og du vil bemærke, at tidspunktet for galede flytter i overensstemmelse med årstidernes skiften.

Sådan holder en hane stille. Kylling holde hemmeligheder.
Sådan holder en hane stille. Kylling holde hemmeligheder.

Dog kan du narre din hane interne ur med anvendelse af en kunstig lyskilde og en lukket hønsehus. Når du sætter dine høns ind i dit lukkede kylling hus om aftenen, bruge en lys til at udvide "dagslys", narre kyllingerne til at tro det er lys, når det er faktisk mørkt udenfor. Slukke lyset, før du går i seng.

I morgen, vil kyllingerne synes, det er tidligere end det er fordi hønsehuset er stadig mørkt. Derfor kan din hane forveksles nok til at vente at gale, indtil du lader kyllingerne ud.

Trin 4

Fodre ham. Hvis du aflede din hane med fødevarer, der kræver en vis indsats for at spise, kan du være i stand til at få ham til at starte galer senere på dagen. Majskolber og puslespil terninger af fødevarer som dem, der anvendes til at træne hunde kan være nyttigt for dette. Toss maden i slutningen af ​​natten, og overveje at skjule det under noget halm, så det vil ikke blive fundet, før hane begynder omrøring. Hvis du er heldig, vil din hane blive omdirigeret af fødevarer.

Trin 5

Berige sine omgivelser. I modsætning til populær tro, kyllinger er faktisk ret intelligente dyr, og de kan kede sig, ligesom alle andre. Dit hane kan være galer ud af rastløshed eller kedsomhed. Prøv at blande tingene op i hønsegården med legetøj, nye siddepinde og små rum til at udforske, og flytte tingene rundt jævne mellemrum, så miljøet ikke forbliver statisk.

Dit hane kan blive så travlt med at udforske miljøet og kontrol for farer for flokken, at han vil tage en pause fra hanegal.


Holde en hane roligt kan være en udfordring, da nogle haner bare have et behov for at krage, uanset hvad du gør. Imidlertid bør disse tips gør opgaven lidt enklere, og de vil også demonstrere en god tro indsats fra din side, hvis naboerne kommer rundt til at klage.

Få ham nogle veninder. Look out for rivaler.
Få ham nogle veninder. Look out for rivaler.

Hvis din hane er årsag kvarter konflikt, kan du finde, at nå ud til dine naboer løser problemet, hvorvidt du kan styre din hane. Tilbyd dem æg eller lån af flokken i et par timer for at slippe af haven skadedyr, og sørg for at være venlige med naboerne til at dyrke gode relationer.