E2y

Sådan kan du købe lingeri til din kæreste

Opkøb sexet lingeri til din kæreste kan være en vanskelig opgave

Opkøb sexet lingeri til din kæreste kan være en vanskelig opgave. Kvinder kan være lidt følsom, når det kommer til dette. Mens nogle måske tror, ​​du er en slags seksuelt frataget maniac, andre kan se det som en fornærmelse. Du er nødt til at være virkelig forsigtig med at vælge den rigtige lingeri. Hvis valgt korrekt, vil du bringe tillid til din pige. Husk, det er til din kæreste, ikke for dig. Her er nogle gode tips om, hvordan du køber den rigtige lingeri.

  1. Den første ting du skal gøre er at identificere årsagen til, at du køber lingeri til din pige. Husk, bare fordi du får hendes sexet undertøj betyder ikke automatisk, at det kun er for dine meget forventede intime øjeblikke. Det kan altid være til hverdagsbrug som thongs for hvide slacks eller lav ridning undertøj til low-cut jeans.
  2. Det er yderst vigtigt at kende sin rigtige størrelse. Må ikke spørge hende, i stedet, diskret tjekke hendes skuffer for at være sikker på du får den rigtige størrelse. Ikke at vide hendes størrelse kan føre til at såre hendes følelser. Når du giver hende undertøj, der er for lille, kan hun tror, ​​hun er for tyk. For stor til hende vil gøre hende til at tænke hvor fed du synes hun er.
  3. Det ville være yderst nyttigt, at du fisker efter den rigtige slags lingeri. Diskret finde ud af, hvad slags lingeri hun ønsker. Du kan gøre dette ved at browse en lingeri katalog med hende for at afgøre, hvilke af dem hun kan lide, bare sørg for at lave en mental note, så du ikke glemmer!
  4. Overvej den slags person hun er. Hvis din kæreste er eventyrlysten, ville det ikke skade at vælge noget, der er lidt fed og sjov. Hvis hun er den ærbar type, skal du vælge den konservative, men sexet type af lingeri.
  5. Aldrig tage farverne for givet. At vælge den rigtige nuance af undertøj gør hele forskellen. Tænk hendes foretrukne farver og vælge noget, der passer både din smag.
  6. Tænk på din kærestes fysik. For eksempel, hvis hun tror hun har små bryster købe lingeri med polstrede bh'er på det. Hvis hun tror hendes talje er for stor, kan du altid vælge korsetter. Dit mål bør være, hvad lingeri, du vælger, er det afgørende, at det komplimenter hendes krop på alle vinkler.
  7. Prøv at være generøse. Hvis du kan, skal du ikke være sparsommelige. Lingeri kan være en smule dyrt, især de gode. Du skal huske, det er det hele værd, når du se hendes ansigt lyse op med overraskelse.

Du kan aldrig gå galt

Sådan kan du købe lingeri til din kæreste. Den første ting du skal gøre er at identificere årsagen til.
Sådan kan du købe lingeri til din kæreste. Den første ting du skal gøre er at identificere årsagen til.

Du kan aldrig gå galt, når du omhyggeligt anvende disse enkle og alligevel effektive tips. Dette kan gøre dit forhold gå til næste niveau, hvor du er begge åbne i at opdage din seksualitet. Snart vil du ende med ikke kun tilfreds, men også, du har nu glad din kvinde på så mange måder, hvilket gør hende tryg og sexet. Det sikker er værd at din indsats, penge og tid. Held og lykke!