E2y

Sådan kender du engagement fobiske

Psykologer definerer en fobi som en stærk

Psykologer definere en fobi som en stærk, generelt irrationel frygt for en ting eller koncept. Således, en forpligtelse fobiske person har en stærk aversion mod at indgå et fast forhold med en anden person. Heldigvis er det ikke én advarselsskilt, men en kombination af flere, der vil pege på den betingelse en person, der på anden måde er interesseret i dating. At vide, når du er engagement fobiske, kigge efter sådan et sæt af tegn.

Først ved, at når du er engagement fobiske, at det stadig er muligt at opfylde store mennesker, og selv finde en kærlighed interesse. Problemet kommer, når du begynder at trække sig væk fra at gøre en følelsesmæssig forbindelse i den indledende tiltrækning fase af potentiel forhold.

Du ved du er engagement fobiske når du forsøger at få en reel forbindelse med en speciel person, du har mødt, men slå op med ham eller hende, før tingene begynder at føle sig alt for godt. Dette er ikke det samme som, hvad nogle kalder at være en "player", fordi det engagement fobiske person ønsker at gøre en reel slip på et forhold, men frygter hvad der ville ske i stedet for at være i dette forhold plus flere andre bare for at nyde, hvad han eller hun kan få fra hver person.

Sådan kender du engagement fobiske. Psykologer definerer en fobi som en stærk.
Sådan kender du engagement fobiske. Psykologer definerer en fobi som en stærk.

Du ved også, når du er engagement fobiske fordi dine venner vil påpege, hvad en stor kamp, ​​du gør med din date, men du bryde op næste dag. Bruddet kommer ud af frygt for eksklusivitet, uanset om du er blevet såret i fortiden eller aldrig lært at elske romantisk i første omgang. Efter bruddet, vil venner undre hvorfor sådan en stor par ikke længere dating og en klog ven, der genkender tegnene på en forpligtelse fobi i nogen vil anbefale rådgivning for at hjælpe opdage, hvorfor du følger disse adfærdsmønstre.

Du ved du er engagement fobiske, når du har følt gnisterne for nogen, og kærligheden er gengældt, men du løber for enhver pris. Beskyttelse af dit hjerte er aldrig klogt, når ægte kærlighed er begyndt at blomstre, for hvis det er beregnet til at være, vil kærligheden blive. Et eksklusivt forhold er ikke noget at frygte, og dem, der er beregnet til sidst bo hos dig gennem op-og nedture i livet når partnerne til forholdet lærer at elske hinanden for hvem de virkelig er og vokse med hinanden. Hvis du opdager, at du er engagement fobiske, er det altid klogt at træde tilbage fra dating scene og opsøge rådgivning, indtil du er mere sikker på dig selv. Den tillid, du finder i at overvinde en frygt for engagement vil tiltrække mange potentielle partnere, og gøre det lettere for dig at finde den relation, du har sikkert været trang i den periode af engagement fobi.