E2y

Sådan køber far en gym medlemskab for fars dag

Hvis du tror, ​​din far har brug for en træning for at bevare sit helbred og kræver lidt opmuntring til at handle på det, hvorfor så ikke købe ham et motionscenter medlemskab? Mange sundhed klubber tilbyder medlemskab kort som gaveideer og give faciliteter og tjenester, der gavner både unge og gamle.

Her er de skridt til at købe Dad et motionscenter medlemskab til Fars dag:

Sådan køber far en gym medlemskab for fars dag. Spørg på hans lokale motionscenter.
Sådan køber far en gym medlemskab for fars dag. Spørg på hans lokale motionscenter.

  • Spørg på hans lokale motionscenter. Find helseklub nær hans hus og kalder dem om deres gave medlemskab planer. Spørg om deres gebyrer, sundhed udstyr, mandskab og klasser. Udfør en okulær inspektion af deres faciliteter, og se, om de vil appellere til din far. Kontroller, om der er medlemmer med samme alder og fysiske helbred som din far og se, om de hygger sig i klubben.
  • Fyld op ansøgningsskemaet. Pas på betalingerne, vælger en betaling plan, der bedst passer til dit budget. Hvis gebyrerne viser stejle, så spørg dine søskende at dele omkostningerne som en gruppe gave. Tilmelde ham i klasser, der vil appellere til ham og hyre en personlig træner, hvis nødvendigt. Undersøgelse alle detaljer, så du kan besvare eventuelle spørgsmål din far måtte have. Hvis det er muligt, gennemgå en gratis træning eller aktivitet, så du kan opleve den klub for dig selv.
  • Koordinere med din mor. Hvis der er spørgsmål om din far, at du ikke kender svaret på, vil din mor eller hans kone sandsynligvis kender svaret. Hvis du kan, give din mor til at slutte sig til ham i klubben, så han vil føle sig godt tilpas med de mere eksotiske træning som yoga, dans og aerobic.
  • Præsenter medlemskort til din far. Aflevere det i en dejlig kuvert, helst ledsaget af en brochure om klubben. Tal over alle aktiviteter og faciliteter, han vil nyde, og besvare eventuelle spørgsmål, han måtte have.
  • Køb gym tøj og tilbehør. For at fuldende sundheds gave og forhindre ham i at gøre undskyldninger, forsyne ham med gym tøj, taske, toiletartikler, håndklæde, og andet tilbehør. Du kan også købe ham hjælpe gadgets såsom et hjerteslag skærm, der vil gå godt med hans aktive livsstil. Hvis dit budget viser sig utilstrækkeligt for både medlemskab og gym gear, team op med dine søskende for en integreret gave udstyrsstykke.
  • Tal med personalet. Hvis din far har en klage med de faciliteter eller udstyr, men kan ikke forholde sig til de unge ansatte, har dem kontakte dig for opdateringer eller problemer. Orientere vejlederen om eventuelle særlige behov din far måtte have.
  • Overveje andre sundheds-orienterede medlemskaber. Hvis din far ikke er arbejdet ud typen, måske et medlemskab til den lokale golfbane eller tennisbanen kan være noget for ham. Han kan have voldsom fysisk aktivitet og samtidig have det sjovt i hans betingelser. Igen, skal du besøge sportsklub efter eget valg, og sørg for din far vil ikke føle sig alt for malplaceret der.

Et motionscenter medlemskab er en fantastisk måde at motivere din far til at holde hans helbred op, og forpligter ham til at bruge det, da det allerede er betalt for. Hvis du også ind i sundhed klubber, kan du dele tips med ham om hvordan man forøge sin kondition eller tabe sig.