E2y

Sådan laver du en gave bue af genbrugsmaterialer

At give gaver er en af ​​de bedste måder at vise påskønnelse

At give gaver er en af ​​de bedste måder at vise påskønnelse, lykke, kærlighed glæde eller kærlighed til en anden person. Og de fleste af de gange den faktiske gave er blot en facet af hele aktiviteten. For at gøre en forskel med din gave i dag, er det vigtigt at præsentere din gave ordentligt. Gift wrappers allerede kommet i former, farver, prints og designs, men gave buer er en anden diskussion.

Sådan laver du en gave bue af genbrugsmaterialer. Trin for trin - oh baby-nu.
Sådan laver du en gave bue af genbrugsmaterialer. Trin for trin - oh baby-nu.

Gift buer er det første stykke, der er bragt i orden, når gaven åbnes. For at gøre den gave-modtageren føler, at du har forberedt til denne præsentation gør det første skridt særlige ved hjælp af genbrugsmaterialer. Det er meget let at samle op et bånd på en nyhed butik, men det forekommer mere tankevækkende, hvis du opretter din egen bånd til at passe din gave koncept. Her er nogle tips om hvordan man laver en gave bue af genbrugsmaterialer.

  • Før du binde knude. Tænker på et koncept for din genbrugt gave bånd er fint. Men for at være klar til at udføre det er vigtigt. Så vær forberedt, før du begynder dette projekt. For at forberede har følgende: arbejdsgrupper saks, hullemaskines, metal Brad og sider af gamle blade. Bladet sider kan passe det tema, du har til din gave. Hold dette udstyr klar, og du vil blive sat til at skabe et eftertænksomt udformet genbrugt gave bue.
  • Strip for drille. At skabe en interessant gave bue sørge for, at det griber opmærksomhed. At skabe en god teaser, klippe bladet sider, der passer til din gave tema. Find niche magasiner som motorblade, mode, mad, legetøj, tegneserier, arkitektur og lignende. Bladet skal skæres i strimler størrelserne en tomme. Klip ni strips til at du har nok til at gå rundt i en gave.
  • Trin for trin - oh baby-nu for at begynde med den gave bue, få en stribe af snittet magasin. Vælg en ende og danner en bøjle eller en løkke. Med et skarpt redskab, eller hullemaskines at du har forberedt tidligere, punch et hul gennem rammen. Idéen her er at have et hul på de tre lag af papir skabt af rammen. Sæt metal brad gennem hullet skabt af hullet puncher. Hvis det gøres korrekt, burde brad er gået gennem de tre huller. Processen er ganske let. Nu gentages hooping af papiret, stansning og isætning af metallet brad. De sløjfer bør alternere. Så sløjfer skal bundtes eller presses i retning af lederen af ​​brad. Den brad når den åbnes, vil holde magasin strimler på plads.
  • Gør det stick. Når buen er færdig er det tid til at sætte det på plads. Og nøglen her er at sætte det i gaveæske problemfrit. En sjusket stykke arbejde taping buen vil kun slukke for modtageren af ​​gaven. Så få en dobbeltklæbende tape og placere den under stævnen. Derefter holde den på gaveæske.


Mens det gamle gave ordsprog, "det er tanken, der tæller" er sandt, er det også sandt, at ekstra indsats gør en særlig gave betyder så meget mere. Har dine venner og kære en tjeneste og opret sjove personlige genbrugsmaterialer buer til deres gaver.