E2y

Sådan shampoo en yorkie med langt hår

Oprindelse i Yorkshire

Oprindelse i Yorkshire, England, Yorkie tilhører en race af små terrier hunde. Dette dejlige, lodne væsen er en favorit til kæledyr-elskere. En meget populær følgesvend hund, Yorkie er kendt for sin søde størrelse og bærbarhed. Med sin silkebløde blå og tan pels, hvilket er en fornøjelse for øjnene, gør dette vindende udstillingshund have en vask-og-slid enkelt lag, der bør korrekt taget sig af. Her er et par vigtige tips om, hvordan man shampoo en Yorkie med langt hår.

Sådan shampoo en yorkie med langt hår. Forbered området for indsæbning din hund.
Sådan shampoo en yorkie med langt hår. Forbered området for indsæbning din hund.

  1. Forbered området for indsæbning din hund. Det ville være nemmere for dig at gøre det indsæbning og vask med sprøjten i din køkkenvask. Brug varmt vand på din hund. Da det har langt hår, ville det tage lidt længere tid end normalt at shampoo og du ønsker ikke at fryse din lodne ven til døden, alt af hensyn til god grooming. Et bad mat, et varmt håndklæde frisk fra tørretumbler, og en hårtørrer bør også holdes ved hånden.
  2. Før shampooing, børste dit Yorkie lange lokker og fjern eventuelle tangles. Omhyggeligt og aldrig forlade om eventuelle grooming bands, der kan skjules.
  3. Forsigtigt sprøjte din yorkie med varmt vand, og sørg for at pelsen er helt våd.
  4. Påfør en generøs mængde af shampoo på dine hænder og træk forsigtigt gennem håret ender, der arbejder op en god skum. Gnidning i cirkler irriterer huden. Det er vigtigt at vælge den rigtige shampoo formel for dit kæledyr. Brug aldrig human shampoo, da det har en anden pH-balance. Du kan spørge rådgivning fra din hund grooming ekspert på hvilket mærke virker bedst på hunde med langt hår.
  5. Yorkies er en dejlig flok, men der er et par moody dem, der gør bid, når vred. For at undgå at udgyde unødvendig blod på tøjet oplevelser, holde en let hånd og være meget blid i at håndtere din hugtænder ven. Hvis din yorkie er en kendt "biter," du kan bruge en tryne vagt til at holde sine hugtænder for sig selv.
  6. De fleste hunde ville simpelthen ikke sidde stille, når de konfronteres med vand. Beroligende varmt vand er virkelig en stor hjælp, men en masse tålmodighed fra du vil være mere nyttigt. Vær velforberedt og klæde sig passende, for tingene kan vende våd og vild.
  7. Stadig med varmt vand, skyl forsigtigt, men grundigt off shampoo. Gentag flere gange. Hunde, både uddannet og uuddannet, har den grooming vane at slikke deres pels. Du ønsker ikke at forgifte dit eget kæledyr. Og enhver shampoo rester venstre kan skade din hunds sarte hud.
  8. Efter hårvask, kan du også ønsker at bruge en balsam eller en creme skylles at gøre føntørring let og holde din yorkie lange hår overskuelig og filtrer-fri. Men er du huske at skylle meget grundigt bagefter.
  9. Håndklæde tørre, blæse tør og din yorkie er nu klar til styling.

Nu hvor du har lært at shampoo din lodne ven, er det bedst at gøre dette hver uge, hvis omstændighederne tillader dig, eller en gang om måneden, i det mindste.