E2y

Sådan vaccinere besvimelse geder

Du kan undre

Du kan undre, er der sådan noget som en besvimelse ged? Faktisk er der sådan noget som en besvimelse ged. Det er en race af ged, hvor når forskrækket eller chokeret, musklerne hærde i et antal sekunder, hvilket får ged til at falde på jorden. Men den genindvinder selv og kommer tilbage på fode inden længe. Denne race af ged er lidt mindre i størrelse end andre racer. En besvimelse ged kaldes andre navne, såsom Nervous Goat, Stiff-Leg Goat og myotonisk Goat, blandt andre. Hvis du har en besvimelse ged eller en række af dem i din værftet, vil have dem vaccineret vise sig at være relativt let. Ligesom enhver anden dyr, skal en besvimelse ged og andre racer af ged blive vaccineret mod smitsomme sygdomme. Goat vaccinationer adskiller sig fra andre dyr «vaccinationer som hver skal være specifik i forebyggelse af sygdomme. Læs videre for at lære mere om, hvordan at vaccinere en besvimelse ged.

Sådan vaccinere besvimelse geder. Konsultere en dyrlæge.
Sådan vaccinere besvimelse geder. Konsultere en dyrlæge.

  • Konsultere en dyrlæge. Hvis du har flere geder i din besætning, og du kan ikke bare råd til at få dem vaccineret af en dyrlæge, kan du gøre arbejdet selv. Først, så spørg en lokal dyrlæge for de rigtige ged vaccinationer og doseringen for hver. Liste dem ned, så du ikke glemmer.
  • Køb vaccinerne. Når du har fået en liste af vacciner, og hvilke der skal gives først, købe vaccinerne og nogle sterile sprøjter, der skal anvendes i forvaltningen af de vacciner. Ligesom mennesker, skal gederne have separate sprøjter for at undgå smitte blandt dem.
  • Få de vacciner klar. Den rigtige dosering skal udarbejdes for hver ged. Forud for at give dem de skud, prep sprøjterne og fylde dem med de vacciner, så du kun behøver at give skud til hver ged straks.
  • Forskrække den geder én ad gangen. Startling gederne vil gøre det lettere for dig at administrere skud, da de vil være immobil i et par sekunder. Forskrække den første ged.
  • Indgiv skud. Når det falder til jorden, klemmes sin hals og indfør kanylen, og trykke sprøjten for at få vaccinen ind venerne. Gør det hurtigt, da ged kan komme til efter et par øjeblikke. Gentag processen, indtil alle dine geder er blevet vaccineret.
  • Bortskaf sprøjter og kanyler. Så snart vaccination er slut, samles alle de sprøjter og kanyler, der er blevet brugt, og bortskaf dem korrekt. Du kan ikke bare dumpe dem i papirkurven. Disse typer af affald skal bortskaffes på rette sted, hvis du ikke ved, hvor, tage dem til den lokale dyrlæge og spørge ham, om han kan råde over dem.


Ved håndtering dine geder

Ved håndtering dine geder, skal du være forsigtig, da de har horn, som kan være smertefuldt, når det anvendes som et selvforsvar værktøj. Dine geder skal være fortrolig med dig og alle andre i din familie, så de ikke vil angribe dig, når nogen af ​​jer kommer i nærheden. Ged horn er meget tykke og hårde. De kan være meget smertefuldt, når de kommer i kontakt med nogen del af din krop.