E2y

Bliv involveret i ilder redning

At eje en ilder er en massiv ansvar, som kun bør accepteres af dem, der er villige til at passe deres kæledyr, uanset hvad omstændighederne opstår. Desværre folk sætter disse dyr hjem og ikke klar over, hvor meget tid, arbejde og tålmodighed gå i at opbygge og vedligeholde en tilfredsstillende og sundt forhold til både ejer og ilder. Ofte, når forholdet bliver til "for meget besvær," fritter er overgivet til krisecentre og redning grupper.

Bliv involveret i ilder redning. Typisk.
Bliv involveret i ilder redning. Typisk.

Ilder rednings-grupper er fe Gudmødre for forladte fritter, da de tager i uønskede dyr, foder og pleje til dem, give lægehjælp, hvis det kræves, og placere dem i evigt hjem med nye ejere. Frivilligt arbejde i rednings-grupper er yderst givende og en vidunderlig måde at hjælpe dyr i nød.

At blive involveret i en ilder rednings organisation er enkel og smertefri. Søgning online er den nemmeste og hurtigste måde at finde grupper lokalt. Mange ilder rednings organisationer har detaljerede hjemmesider, perifere deres mission statement, frivillige muligheder, donationer og kontaktoplysninger. Væsentlige, skal du vælge en gruppe, der har lignende ideer, processer og overbevisninger til dine egne, så det er vigtigt at læse mission statement om de er børsnoteret. Dette vil skitsere koncernens værdier og synspunkter. Når du har valgt, skal du kontakte den relevante person, der er ansvarlig for nye frivillige.

Typisk

Typisk vil den frivillige kontaktperson igennem en "screening-processen" med dig. Dette gør det muligt for gruppen at forstå hvilke typer af frivilligt arbejde passer dig bedst. De vil spørge grundlæggende spørgsmål om, hvorvidt du har ejet en fritte før, kan hvor længe har du haft ildere, hvad din ilder typiske rutine er, etc. "Jobs" i en rednings gruppe spænder fra følgende:
• Fremme af ilder, hvilket betyder boliger dyret og omsorg for det, som om det var dit eget, indtil en blivende hjem kan findes
• Pædagogisk arbejde ved at kontakte potentielle ejere om deres erfaringer eje fritter
• In-home assistenter, der inspicerer potentiel ejers hjem i sikre, at det er ilder-proofed og give tips om ilder proofing hjem.
• Begivenhed assistenter, der hjælper ved adoption eller andre ilder begivenheder ved at arbejde indlæggelse eller tombola borde, fotografere arrangementer og / eller hilsen gæster
Selvfølgelig kan der være endnu flere arbejdspladser, at rednings organisation har til rådighed. Alt dette vil afhænge af de krav i området, hvor mange mennesker der er i gruppen, og andre faktorer.

Når du har besluttet, hvilket job eller job ville være bedst, så den frivillige kontaktperson vil sætte dig i kontakt med den rette person til at starte din opgave. Frivilligt med en ilder redning vil berige dit liv og livet for de uønskede fritter i dit community!