E2y

Brug coyote urin at frastøde andre dyr

Eeveryone rundt omkring i verden bliver mere og mere bekymret over at være "grøn" og "miljøvenlig". Nogle mennesker, der bor tæt med jorden på daglig basis, kan de, der er afhængige af sin gavmildhed at brødføde deres familier, og sørge for deres liv, finde det mest vanskelige at holde denne sundt forhold med jorden.

Et af de største problemer med voksende din egen mad

Et af de største problemer med voksende din egen mad, eller for blot at opretholde en smuk have og hjem landskab holder ud påtrængende vilde dyr som rådyr, kaniner, possums og vaskebjørne. I den tilsyneladende endeløse kamp for at beskytte din grønne områder, kan det være fristende at bruge nogle mindre end naturlige produkter, der hævder at afvise disse overdrevent venlige vildmark naboer, men der er et naturligt alternativ! Du behøver ikke at bruge kraftfulde og skadelige kemikalier på din have og risiko self forurener for at have en have ved høst tid! Du kan indpasses i de naturlige repellants der er i spil i naturen allerede.

Dyr spray urin som et middel til at kommunikere til andre dyr

Brug coyote urin at frastøde andre dyr. Et af de største problemer med voksende din egen mad.
Brug coyote urin at frastøde andre dyr. Et af de største problemer med voksende din egen mad.

Dyr spray urin som et middel til at kommunikere til andre dyr. De forlader meddelelsen "Dette er mit territorium, holde sig ude!" Nogle meddelelser er ikke så kraftig som andre. Chihuahua urin kan ikke skræmme rådyr væk, men coyote urinen sender stærke budskaber til alle potentielle hackere! Brug coyote urin for at afvise hjorte, vaskebjørne og andre gener dyr er enkelt og sikkert.

Det er nemt at erhverve coyote urin online og fra lokale værftet pleje leverandører. Kig efter den virkelige ting, som ikke er en simulation. Ordene "100% Coyote urin" skal være på pakken. Fast coyote urin er vigtigt at bruge, fordi det er denne naturlige produkt, der udløser stærke instinktive frygt reaktion i alle mindre byttedyr typer af dyr. Coyote urin er en stærk frastødende.

Når du har din coyote urin i hånden

Når du har din coyote urin i hånden, skal du bestemme, hvor at sætte det. Tænk på din have som epicentret, der skal beskyttes. Spred coyote urinen generøst på flere centrale punkter i en cirkel rundt om haven. Du behøver ikke at forlade en konstant linje eller streame omkring omkredsen, men i stedet bare lade flere dråber i centrale punkter, der sandsynligvis vil ikke blive vasket væk af dit sprinkleranlæg.

Dyr spray urin som et middel til at kommunikere til andre dyr. Når du har din coyote urin i hånden.
Dyr spray urin som et middel til at kommunikere til andre dyr. Når du har din coyote urin i hånden.

Urinen skal vare i flere uger værd af værftet og haven beskyttelse. Men det er vigtigt ikke at vente, indtil du har et parti salat eller tomater, der er tilintetgjort at beslutte at trække sig tilbage din værftet. Inden da er skaden sket. Du bør trække sig tilbage med flere velplacerede dråber omkring omkredsen af ​​dit målområde for beskyttelse hver to til tre uger for at sikre maksimal beskyttelse.