E2y

Hvordan at rengøre en leguan bur

Leguaner er unikke kæledyr

Leguaner er unikke kæledyr. De er ikke de sædvanlige fluffy og krammemaskot tamme critters som du bare bringe til dit hjem for at tage sig af. Det er derfor, de kræver en anden form for pleje, selv i at holde deres bure rene. Rengøring deres bure er vigtigt at give dem et krisecenter de kan nyde opholder sig i.

Rengøring leguan bure kan være trættende

Rengøring leguan bure kan være trættende, men det er ikke umuligt. Sørg for at holde din øgle pet glade og komfortable. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at holde din hunds hjem spic og span.

Hvordan at rengøre en leguan bur. Værktøjer af handelen.
Hvordan at rengøre en leguan bur. Værktøjer af handelen.

  • Værktøjer af handelen. Her er nogle værktøjer, som vil hjælpe dig med at rense en leguan bur. Har en ekstra bur eller en beboelig beholder med låg til at holde din leguan, mens du rengør buret. Tag nogle klasse renere, bur gulve, barkflis, papirhåndklæder og nogle ekstra avis.
  • Switch og agn. Det vil være meget vanskeligt at rense en leguan bur med iguana stadig inde. Flyt din leguan til den ekstra bur. Hold låget på, hvis du bruger en simpel container. Må ikke bare snuppe din leguan fra toppen. Leguaner er ikke killinger. De kan ikke lide at blive håndteret som sådan. For at få dit kæledyr af buret, strække dine hænder og være kreativ i at overtale dyret ud. Når buret er iguana fri, det er næsten tid til at rense den.
  • Alle klar. Med leguan ud, er buret næsten klar. Fjern de ting inde i leguan bur ligesom møbler, legetøj og gulve.
  • Komme ned og beskidt. Ryddet for alle nuancer kan du nu faktisk starte rensning. Grib rengøringsmiddel til glas og sprøjte det hele glasvæggene i terrariet. Brug papirservietter til tørre glasrens. For træ-eller wire bure, skal du rydde nogen hvis ikke alle urenheder. Du kan også bruge glasrens på de snavsede områder.
  • Floor det. Nu kan du erstatte gulvet med en ny. Der er en bred vifte af iguana bure gulv, du kan bruge. Det spænder fra avisen, barkflis eller sand. Til sanitære formål, smide altid ud brugte aviser efter rengøring. For barkflis, det fjerne, hvis det er snavset, der er mest sandsynligt, og derefter sætte en renere barkflis. Barkflis kan rengøres dog til genbrug. Altid huske på at ændre barkflis hver 30 dage. Der er også hårdere belægninger, som kan anvendes. Et godt eksempel er kunstgræs måtter. Det er let at rengøre. Det kræver kun vask og ryste snavs. Altid huske snavsede gulve er en stor no-no for leguaner.
  • Møbler ud, møbler i. Nu, hvor gulvet er indstillet. Det er på tide at vende tilbage møbler inde i buret. Før vi vender tilbage drikke skålen, skal du sørge for at rense det grundigt. Bakterier og bakterier bebo ofte beskidte og fugtige steder. Det er ideelt til at ændre drikkevand hver dag. Snavsede retter er også en dødssynd i at holde din leguan bur rent. Kontroller ofte, og rengør så ofte. Før du overveje bur rengøring, genbestille fødevarer fad med friske fødevarer.
  • Home, sweet, hjem. Returner leguan hjem og putte den lille fyr med varmelampe strålede over buret.
  • Oh før du går! Rengør buret én gang til to gange hvert syv dage. Brug en sandkasse at indeholde tilsmudsning område. Cedertræ chips kan ikke bruges som gulvbelægning, fordi de frigiver stoffer, som vil skade dit kæledyr. Og være opmærksom på, hvis din leguan er vred, når du lirke det ud af sit bur for rengøring. Hvis leguan flader selv og hælder til den ene side, betyder det, det er klar til at angribe enhver og alle udfordrere. Bakke ud for mellemtiden, indtil leguan har lagt sig.

Rengøring leguan bure er ikke raketvidenskab. Gør dit kæledyr glade ved at holde sin læ ren og hyggeligt.