E2y

Hvordan til at identificere tæppet python

Gulvtæppet kvælerslanger er nogle af de mest eksotiske og æstetisk godt værdsat racer kendt i dag. De er tydeligt identificeret til at have sin oprindelse og opdrættet i regnskove og kystområder Queensland i Australien, New Guinea og Indonesien.

Kendt videnskabeligt som Morelia spilota

Kendt videnskabeligt som Morelia spilota, disse kravlende væsner er pårørende til de diamant kvælerslanger. Ved voksenalderen, kan de spænder længderne af 1,5 meter til 2 meter. På det tidspunkt, er disse slanger seksuelt aktive og kan gengive tidligere. De kan leve for omkring et gennemsnit på 20 til 30 år maksimum. De bor i buske, regnskove, desserter, pre-gravet Burrows, overdrev, og træer det meste af tiden. De er almindelige hus kæledyr blandt Aussies. Bortset fra deres fysiske skønhed, de fleste mennesker er glade for at holde dem som kæledyr, fordi de er den tamme hvis ikke provokeret eller skadet. De er blevet døbt som tæppe slanger, fordi de mønstre i deres krop ligner dem af de berømte orientalske og persiske tæpper.

Der er tre hovedtyper af tæppe identificerede kvælerslanger: Irian Jaya Gulvtæppe kvælerslanger, Coastal Carpet kvælerslanger og Jungle Tæppe kvælerslanger. De adskiller sig primært i deres størrelser og farver. Den Irian Jaya Tæppe, vokser fra fire til fem meter, er den mindste blandt de underarter. Næste er den Coastal Carpet (Morelia spilota macdowelli) spænder over en længde på op til seks meter. Og, den længste, som kunne vokse op til ti meter, er Jungle Tæppepyton (Morelia spilota cheynei).

Hvordan til at identificere tæppet python. Et kendetegn, der er unik for dem, er deres sorte og gule markeringer eller organ mønstre herunder nogle striber.
Hvordan til at identificere tæppet python. Et kendetegn, der er unik for dem, er deres sorte og gule markeringer eller organ mønstre herunder nogle striber.

  • De er generelt identificeres ved deres mellemfristede bygget, udstenede-læber, relativt store trekant-formet hoved og lang og bred hals.
  • Et kendetegn, der er unik for dem, er deres sorte og gule markeringer eller organ mønstre herunder nogle striber, pletter, ringe, prikker, skjolder, bands, pletter. De nuancer af gul kan også variere fra lime gul, til et rigt guld skygge, til den blege chiffon gul farve. Farven på deres krop nedenunder er ren hvid. For det andet, tæppe slanger er semi-trælevende skabninger. Det betyder, at de kan lide at bo og klamrer i trætoppene det meste af tiden. Tredje er de natlige i naturen. Det vil sige, de går ud og aktivere sig selv natten. Da de er nataktive, de også foretrækker baghold strategi, når jagt efter mad. Det gør de ved at skjule de boliger (såsom Burrows), der er præ-gravet af andre dyr. De bo der, og vente på deres bytte til at komme tilbage. Indtil da klemme de og snøre deres ofre, indtil de dør, og sluge dem hele, ligesom andre slanger gør.
  • Særlige kendetegn for Jungle Carpet kvælerslanger omfatter de to-tone farve eller deres aftegninger. De normalt har pletter eller bånd af Rosetta rød nuance. Som for Coastal Carpet kvælerslanger, har de mindre mærker, som kommer i bands de fleste af tid. Deres farve varierer fra brun til rød, med konstant grå som en slags bundfarve. Under deres kaste periode vil deres farver og mønstre synes duller end normalt. Deres øjne vil blive vist mælkeagtig og deres maver vil ændre sig fra en hvid eller creme farve til en rødlig nuance.

Tæppe kvælerslanger kan let forveksles med andre typer af giftige slanger. Så det er vigtigt, at du være bekendt med og arten af ​​tæppe kvælerslanger før selv beslutter at havnen dem som kæledyr.