E2y

Sådan at købe en skildpadde terrarium

En ordentlig terrarium staver forskellen mellem en lykkelig kæledyr skildpadde og en død. Ved at simulere sin naturlige miljø, vil en skildpadde kunne leve komfortabelt indtil den bitre ende.

Her er tips til at købe en skildpadde terrarium:

  • Kig efter en højre-størrelse tank. En tank må ikke kunne rumme alle de skildpadder du planlægger at eje, men skal rumme dem, når de vokser ind i fuld størrelse. Området skal være fem gange længde og bredde af en fuldvoksen skildpadde, der er omkring fem kvadratmeter.
  • Søg efter modeller i dyrehandlere og rubrikannoncer. Dyrehandlere kan have et par terrarier på lager, der er værd at checke ud. Rubrikannoncer kan give kundeemner til nye og brugte modeller. Som statisk udstyr, behøver terrarier ikke nedbrydes med tiden, og du kan kun have til at erstatte et par enheder at genskabe det for dit kæledyr. Forbindelse med fulde versioner terrarier, kan du nødt til at besøge messer, hvor producenterne viser deres bedste produkter.
  • Sørg for et dæksel. Dækslet skal have to komponenter: den forreste del, der er let kan fjernes for den daglige vedligeholdelse og den bageste del, der er kun kommet i gang, når det er nødvendigt. Den bageste del også adgang lampen komponenter.
  • Installer en fuld-spektrum lysstofrør. Skildpadder behøver en stor mængde konstant UV-stråling til korrekt udvikling af calcium i skal, og knogler. Hvis det er muligt, skal du finde din terrarium i et område, der vil bade den i naturligt sollys.
  • Giv en filtrering system.
  • Opret en våd og tørt område. Ikke blot vil dette give dit kæledyr kontrasterende miljøer, der simulerer hans naturlige habitat, vil det også hjælpe ham ændre sin indre temperatur. Den våde del skal indeholde mindst 40 gallon vand.
  • Sørg for en brugde placering. Som reptiler, har skildpadder ingen intern termisk regulering og skal tilpasse deres interne temperaturer ved at søge pletter af alternativ temperatur. Installer en brugde lys på et lille, tørt område af terrariet for at gøre det muligt at nå betydeligt højere temperaturer end resten. En skildpadde bør være i stand til at bevæge sig frem og tilbage fra dette område til at regulere sig selv.
  • Sørg for, at el-systemet er godt isoleret.
  • Giv en plads ved siden af ​​terrariet for skildpadde leverancer og værktøjer. Fødevarer, rengøringsudstyr og midlertidige boliger er blandt de nødvendige materialer, du har brug for at bevare levesteder. Du skal også bruge sprit til at skrubbe ned, når du håndterer dine kæledyr, som kan foretage alle mulige bakterier der er skadelige for mennesker.
  • Overvej at opbygge dit eget terrarium. En specialbygget terrarium er et simpelt, hvis ikke omstændelig affære. Ved at konstruere et terrarie fra bunden og rådgivning manualer og krybdyr bøger, vil du være i stand til at værdsætte de behov din lille reptil ven.

Sådan at købe en skildpadde terrarium. Kig efter en højre-størrelse tank.
Sådan at købe en skildpadde terrarium. Kig efter en højre-størrelse tank.

Turtle terrarier kan tage en betydelig indsats for at vedligeholde, men ser udseendet af dit kæledyrs ansigt, da han lykkeligt basks under kunstige lys vil mere end opveje den arbejdskraft. Hvis du vil opdatere dig selv på de nyeste turtle trends, kan du deltage i en skildpadde entusiaster samfund og interagere med dine kolleger krybdyr elskere.