E2y

Hvordan at tage sig af leguaner: iguana plejetips

Lær om leguan mad og mere

Leguaner kan gøre fænomenale kæledyr. Selvom du ikke vil være forpligtet til at give dem lange ture udenfor og potte uddannelse vil ikke være et problem, der får dig ud af sengen klokken 3, er der andre ting, du skal vide at være en ansvarlig iguana ejer.

De tre store pleje områder vil være iguana mad, husly, og tage sig af deres fysiske behov. Med korrekt, opmærksomme pleje, kan dit kæledyr leguaner selv leve op til 20 år.

Hvordan at tage sig af leguaner: iguana plejetips. Vide, hvordan man holde dem.
Hvordan at tage sig af leguaner: iguana plejetips. Vide, hvordan man holde dem.

Når du sætter dit nye kæledyr hjem, vil du brug for nogle leverancer, såsom iguana mad og mere, som vil blive opført nedenfor i den pleje retninger.

 1. Boligsituationen. De fleste leguaner lever deres lykkelige liv i et terrarium. Når du køber et terrarium til dit kæledyr bør du sørge for, at det vil være stor nok til at give dit kæledyr plads til at flytte og komfortabelt passer alle leverancer, der skal placeres i buret med ham. Du ville ikke ønsker at sidde i et lille lukket rum for resten af ​​dit liv, så du skal ikke antage, at din leguan ønsker denne form for behandling enten. Husk på, at de søde lille baby leguaner vokser ind i ganske store firben. Du er nødt til at placere ting på gulvet i terrariet til at dække bunden af ​​glasset. Uanset hvad du placerer dernede bliver nødt til at blive vasket eller udskiftes på en regelmæssig basis. Iguana fæces skal fjernes dagligt. Sørg for, at, uanset hvad du vælger at placere på gulvet af terrariet, kan det ikke blive spist af din leguan.
 2. Lad solen skinne i. Iguanas elsker sollyset, så du vil ønsker at sikre, at du ikke fratage din nye ven af familien. En af en leguan foretrukne aktiviteter er at klatre på træstammer og nyde det lysende søn Hvis din tank ikke er i et område med masser af sollys, kan du ønsker at flytte den. Hvis du skal flytte det ikke er en mulighed, kan du købe en kunstig lyskilde fra dyrehandleren. Tal med din dyrlæge om at købe en kunstig UV-lys alligevel, da leguaner gavn af eksponering for ultraviolet B. Du kan også købe logs samt træ til din leguan at klatre på.
 3. Middag-tid behov. Leguaner kærlighed greens af næsten enhver art. Nogle af de mest populære muligheder, du bør give dem omfatter bok choy, koriander, Collard greens, lucerne, mælkebøtte greens, grønkål, sennep greens og majroer. Frugt og grøntsager kan også være en god mulighed for disse kæledyr. Mange leguaner som gulerødder og æbler. Nogle endda gerne sød peber. Masser af frisk vand vil være nødvendig, og du måske ønsker at tilføje i en ugentlig dosis af calcium for at sikre, at din leguan forbliver i optimal health.Nail spørgsmål. Neglene på en leguan har en tendens til at få meget lang. Jo længere de får, jo større chance har du for at få ridset. Det bedste middel er at levere ru bark for din leguan så, da de spiller med bark, vil den løbende bære deres negle ned til en håndterbar vinkel.
 4. Vide, hvordan man holde dem. Du ønsker at være forsigtig holder din leguan. Ikke alene har de skarpe negle, men da de vokser de lærer at bruge deres haler som våben. Når du bliver ramt, vil du lære hurtigt, du ikke ønsker at blive ramt igen. En god måde at holde dem er ved at holde dem fast på ryggen og holde dem tæt på kroppen. Nogle mennesker anbefaler indpakning din underarm i et håndklæde og sidder den leguan på håndklæde. Du vil være sikker på, at lederen af ​​det leguan vender dig. Denne måde, hvis halen bruges som et våben, vil det være mere tilbøjelige til at svinge væk fra dig i stedet ind i dig. Det er vigtigt, at du giver din leguan med et socialt stimulerende miljø i en ung alder, i modsætning til en, hvor hun har ingen menneskelig kontakt. Det er ikke til at foreslå en støjende, stressende livssituation. Giv din leguan et sundt sted, hvor hun har regelmæssig menneskelig kontakt, og hun vil belønne dig ved at være mere omgængelig i modenhed.
 5. Kend deres medicinske behov. Den leguan er ikke en nem kæledyr at passe. Faktisk falder mange leguaner syge af uhensigtsmæssig pleje af clueless ejere. Den typiske levetid for en leguan er 10 år. Men uden ordentlig pleje, kan en leguan liv være væsentligt kortsluttet. Du bør holde følgende forhold i tankerne, før de beslutter at købe en af ​​disse dyr:
  • Din leguan miljø skal efterligne hans naturlige miljø så tæt som muligt. Det betyder, at de har brug for brede tanke, der er fri for skarpe kanter. Temperaturen i deres tank skal efterligne den tropiske miljø i regnskoven, hvilket betyder et eller andet sted omkring 90 grader Fahrenheit. Tanken skal have mange grene og leguan bør altid have adgang til frisk vand og mad.
  • Leguaner er nødt til at være badet i varmt vand med jævne mellemrum. Overskydende fugt er fremragende til deres hud. Det hjælper også dem med at opretholde regelmæssighed når det kommer til fjernelse af affald.
  • Leguaner har brug for motion, der kunne komme i form af badning eller komme ud af deres tank og strække deres ben.
  • Leguaner er tilbøjelige til metabolisk knoglesygdom, lammelse af bagbenene, næse hudafskrabninger, termiske skader, hudinfektioner, tør koldbrand infektioner, abcessation, mund rot, interne og eksterne parasitter, æg bindende, og blæresten. Regelmæssige dyrlægebesøg bør planlægges med en dyrlæge, der har erfaring med leguaner. Dyrlægen skal ikke kun gøre en grundig fysisk på din leguan, men blod arbejde og afføringsprøver bør træffes foranstaltninger til at sikre din leguan er sundt.
  • Leguaner har været kendt til at bære og sprede salmonella. For nogle er risikoen for at få alvorligt syge af salmonellaforgiftning for stor. Hvis du ønsker at eje en leguan, skal du sikre, at du altid vaske dine hænder med sæbe efter håndtering af dit kæledyr. Du bør også undgå at lade børn røre ved eller lege med din leguan uden opsyn.

  Lær om leguan mad og mere. Kend deres medicinske behov.
  Lær om leguan mad og mere. Kend deres medicinske behov.