E2y

Hvordan at rengøre en slange beholder

Slanger bliver lidt af et dårligt ry gør de ikke

Slanger bliver lidt af et dårligt ry gør de ikke? Masser af mennesker har en mærkelig fascination med dem, en blanding af frygt og ærefrygt. Faktisk er nogle arter som Cobra, Rattlesnake og Python populær netop på grund af deres dødbringende karakter. Og selvom det kan synes forstyrret, nogle mennesker rent faktisk ejer dem som kæledyr. Hvis du er en af ​​de enkeltpersoner, bør du vide, hvordan man korrekt at tage sig af en slange. Konkret er det et must for dig at vide, hvordan man rent ud din slange hjem. Her er hvordan man kan rense en slange tank:

Hvordan at rengøre en slange beholder. Eftersyn for tegn på brud.
Hvordan at rengøre en slange beholder. Eftersyn for tegn på brud.

  • Fjern slangen. Selvfølgelig kan du ikke rense tanken med din slange indeni. Tag ham ud og placere ham i midlertidige logi. Ingen grund til at minde om, at slangen bør være både sikker og tryg, uanset hvor du beslutter dig for at sætte ham i. Det skulle være stor nok til at holde din slange og har nok luft. Læg et lag af avis i bunden. Efterlad i en skål med vand at drikke ud af og holde det på et køligt, tørt sted.
  • Ingen elektricitet. Tag alle elektriske apparater, der er del af tanken, herunder varmeapparater og lamper. Dette er for dig sikkerhed.
  • Fjern alt indhold. Da du er rengøring ud din slange tank, fjerne alt inde. Læg dem i et område, som du ikke har noget imod at blive beskidt for tiden. Fjern huder, varmeapparater, sten, underlag, skal alt gå som du vil rengøre tanken grundigt.
  • Eftersyn for tegn på brud. Tag denne mulighed for at besigtige den tomme bur for revner eller andre tegn på skader.
  • Affaldsprodukter. Slangens affaldsprodukter kan bære meget skadelige bakterier og bakterier, så sørg for at have handsker på, før de kom i kontakt med det. Alle elementer, der er blevet forurenet med affaldsproduktet bør lægge væk fra mennesker, andre husdyr og genstande. Slippe af med alle affaldsstoffer, ufærdige fødeemner og alle underlag korrekt.
  • Spule tanken. Du kan bruge varmt vand og ren klud til at skrubbe ned i tanken grundigt. Dette er den enkleste løsning og undgår anvendelsen af ​​rengøringsmidler. Sørg for at rense alt og skyl grundigt. Dette omfatter alle objekter, der var inde i tanken.
  • Brug af rengøringsmidler. Strengt taget er brugen af ​​rengøringsmidler uklogt, da de indeholder kemikalier, der er skadelige for slangen. Men du kan bruge fortyndet blegemiddel og sæbe opløsning eller en chlorhexidin løsning til at rense din tank med. Efter rengøring med disse kemikalier dog skal du grundigt skylle alt med vand for at fjerne alle de kemiske rester. En ounce af blegemiddel blandet med en teskefuld opvaskemiddel i en liter vand burde være nok. Brug aldrig et mærke af opvaskemiddel indeholder ammoniak, men fordi den resulterende blanding kan skabe en dødelig ammoniak gas. Hvis du ikke har ammoniak-fri opvaskesæbe, kan du bruge opvaskemiddel først at rengøre tanken og dens indhold, skyl det af med vand, og når du er helt sikker på at du ikke efterlader rester, kan du nu suge alt i en opløsning af blegemiddel og vand (01:32 forhold mellem blegemiddel til vand) i 10 til 15 minutter. Efter, skyl alt igen fuldstændigt, inden batteriet dens indhold.
  • Daglig rengøring opgaver. Du kan også udføre spot rengøring af tanken ved at fjerne madrester og affald i slutningen af ​​hver dag.

Sørg for at du grundigt rense tanken mindst en gang om ugen

Sørg for at du grundigt rense tanken mindst en gang om ugen. Husk den rigtige måde at bruge rengøringsmidler. Det vil tage tid og koncentration, men tage sig af din slangens levested er vigtig og skal gøres.