E2y

Hvordan at rengøre en sukker svævefly

En af de sødeste eksotiske kæledyr nogen nogensinde kan have, er sukker svævefly. Det sukker svævefly er typisk et træ bolig pungdyr. På grund af sin størrelse og udseende, er det blevet et populært hus kæledyr. De er nataktive dyr, der kan gø og pippe. Sugar Gliders, med regelmæssig og ordentlig pleje, kan leve for omkring ti til femten år. Den eneste ulempe ved at have et svævefly som kæledyr er lugt de udvikler, især hvis der er nogen regelmæssig rengøring regime på plads. Heldigvis kan lugten holdes med regelmæssig hygiejne og kost.

  1. Shampoo. Ligesom katte, observere Sugar Gliders selvrensende instinkter. De behøver ikke at blive badet. Men på trods af deres iboende selvrensende færdigheder, kan lugte stadig udvikle. Et trick til at kontrollere deres lugt er ved at sprøjte tør shampoo regelmæssigt. Du kan købe dette på nogen kæledyr levering butik eller dyrlægeklinik. Hvis der er ingen i din nærhed, kan du vælge at lave din egen tørshampoo. Bland vand med bagepulver og placere den i en sprayflaske. Det skulle gøre det trick. Du kan sprøjte det på din svævefly hver anden dag eller når han begynder at sende en dårlig lugt.
  2. Bure. Som ethvert kæledyr, er buret normalt kilden til lugt. Burene skal rengøres jævnligt ligesom dit kæledyr. Sørg for at du rengør alle mad og vandskåle. Legetøj skal være ren samt. For svævefly er strøelse, brug kun havreskalfiber eller asp spåner. Disse typer af strøelse kan absorbere lugt fra urin og ekskrementer. Brug ikke aviser eller pine makulering for deres strøelse. Hvis dit svævefly har et tæppe, så sørg for at vaske det jævnligt så godt. Udskift strøelse ugentligt, hvis muligt. Placer en bakke i bunden af ​​buret for afføring og urin. Dette skal rengøres dagligt samt. Spray samme tørre shampoo på buret og strøelse samt.
  3. Kost. Frugt og grøntsager er de primære fødevarer, der skal fodres med svævefly. Du kan vælge emballeret babymad samt. Sørg for, at svæveflyet modtager en velafbalanceret kilde til protein, kulhydrater og mineraler. En god kost kan føre til en lugtfri svævefly.
  4. Kastration. Selv om kastrering kan være temmelig grusom, er det stadig en stor trick for at mindske lugt. Dette er specielt effektivt med mandlige sukker svævefly. Hannerne er mere tilbøjelige til lugt end kvinder.
  5. Regelmæssig vane. Alle hygiejniske regimenter skal overholdes som en vane. Hvis du nødt til at rense buret dagligt, så gør det dagligt. Lugt kan udvikle sig hurtigt, så det er vigtigt at være proaktiv.

Hvordan at rengøre en sukker svævefly. Shampoo.
Hvordan at rengøre en sukker svævefly. Shampoo.

A-sukker svævefly kan være lidt for meget at bære, hvis dens bidende aroma invaderer dit hjem og når din næsebor. Være omhyggelig og dette bør ikke være et problem. På plus side, hvis du praktiserer ordentlig og regelmæssig pleje til din svævefly vil det øge sin levetid. Vis ham kærlighed og omsorg og give ham et lykkeligt liv.