E2y

Hvordan at tage sig af en kinesisk vand dragon

Hvis du altid har været fascineret med drager, kan du have været skuffet, når som et barn, du har fundet ud af, at de er opdigtede. Men hey, måske har du endelig gerne chancen for at modbevise folk ved at sige, at du rent faktisk ejer en drage? Her er nogle retningslinjer for at tage sig af en kinesisk Water Dragon:

  • Vide, hvad det er. Okay, så gør det kinesiske Water Dragons ikke ligefrem passer vores idé om store, forfærdelige og cool monstre. Kinesiske Water Dragons kan kun vokse op til 3 meter (2 meter for kvinder), med halen udgør omkring 70% af den samlede længde. Faktisk er de mere præcist kategoriseret som firben mere end noget andet.
  • Feed din drage ordentligt Størrelsen af din dragens fødevarer tæller:. Maden skal være kortere end længden af dens hoved, og ikke bredere end halvdelen af bredden af dens hoved. Den kinesiske vand dragens kost består hovedsageligt af insekter (f.eks fårekyllinger, cikader og græshopper) og orme (regnorme, melorme og voks orme). Det er bedre at du køber disse insekter og orme fra PET levering butikker, men du kan fange insekter dig fra din baghave, er der store chancer, disse insekter er forurenet med pesticider, som er meget giftige for vand drager.

    Bortset fra disse insekter / orme, bør du også fodre dit vand dragen stykker af grøntsager og frugter hver dag. Når de bliver ældre, bør du også give dem lidt pinkie mus (en stor kilde til deres daglige proteinbehov).

  • Forbered deres levesteder. Kinesiske vand drager brug for masser af plads til at flytte rundt i. Længden af glas tank, som du vil forberede dit vand dragen skal være mindst to gange den samlede længde. Sørg for, at du sætter en skærm over toppen af ​​akvariet. Du kunne give et substrat (eller strøelse) til dit vand dragen bestående af pottemuld eller sand. En anden mulighed er at føre bunden af ​​tanken med vand (se næste tip). Desuden bør du give grene, som vandet dragen kunne kravle og aborre.
  • Regulere temperaturen. Heat er vigtigt at kinesiske vand drager. Sørg for, at deres tank er mellem 83 til 88 grader Fahrenheit, med et specielt opvarmet plet, der når op til 90 grader Fahrenheit. Luftfugtigheden skal holdes på 80% og aldrig mere end det, kunne så høj fugtighed føre til luftvejsproblemer. Vand drager skal også UVA og UVB belysning (holdes tændt i en 12-timers cyklus, og længere i vintermånederne).
  • Giv dem vand. Kinesiske vand drager elsker vand, og det er af afgørende betydning for deres helbred, at du giver dem rent drikkevand og svømning vand hver dag. Som nævnt, kan du give afkald strøelse og bruge vand i stedet. Problemet med dette er imidlertid, at vand dragens poop meget ofte. Så ville du nødt til at rense ud og erstatte vandet fra deres tank dagligt. En fantastisk løsning er at give dem med strøelse, og en separat og tilstrækkeligt mellemstore gryde fyldt med vand, hvor de kan svømme.
  • Vide, hvorfor det skifter farve. Kinesiske vand drager er ikke ligefrem kamæleoner, men de kunne ændre deres farve lidt afhængigt af deres tilstand. Sundt vand drager er lysegrønne, mens kolde eller syge drager er lysegrønt eller endda næsten sort. Gør tage sig tid til at observere dit vand dragens farve, så du vil have en idé om dens tilstand. Sundt vand dragons kan leve op til 18 år.


Hvordan at tage sig af en kinesisk vand dragon. Feed din drage ordentligt.
Hvordan at tage sig af en kinesisk vand dragon. Feed din drage ordentligt.

Sandt nok, vil de kinesiske vand dragons ikke give dig den coolness faktor, at omsorgen for en egentlig dragon vilje (hvis det er endda muligt). Men da du tager dig af dit vand dragen, ville du finde de kan være cool, også!