E2y

Hvordan at vide, hvis en ilder er den rigtige kæledyr for dig

Lær den rette pleje for en ilder

Visning af en kuld af baby fritter (kaldet kits) er som at se på et kuld hvalpe eller killinger. De er alle yndig, de normalt er af blandede farver og mønstre, og det er svært at vælge blot én til at tage med hjem.

Levetiden for en ilder er normalt 6 + år (spærring eventuelle uforudsete alvorlige sundhedsmæssige problemer). Ildere er bur dyr, men mange ejere tillader ildere at strejfe frit inde i deres hjem. Fritter sove op til 18 timer i døgnet, nogle gange mere om vinteren, især hvis du bor i et sted, der får temps under 40F og har sne. Ildere er legende, meget klog og skabninger af vane. Så er en ilder den rigtige kæledyr for dig? Lær ordentlig ilder pleje, før du foretager din beslutning.

Hvordan at vide, hvis en ilder er den rigtige kæledyr for dig. Er du villig til at forpligte 6 + år til omsorgen for din ilder?
Hvordan at vide, hvis en ilder er den rigtige kæledyr for dig. Er du villig til at forpligte 6 + år til omsorgen for din ilder?

  1. Er du villig til at forpligte 6 + år til omsorgen for din ilder? Kan du gøre løftet om at drage omsorg for og kærlighed dette dyr for varigheden af hans / hendes liv? Kan du gøre løfte til denne kæledyr, som han / hun vil aldrig ende i en overfyldt dyr husly? Dette er en meget vigtig del af at vælge at få en ilder som dit kæledyr. Alt for mange fritter ender behøver at blive vedtaget / reddet af mange forskellige årsager, og for mange krisecentre er allerede overfyldte, så gør en forpligtelse til din ilder at elske det og behandle den for evigt.
  2. Ildere kræver et minimum af 2-3 timer ud af deres bure hver dag. Nogle ejere vil give dem 'play' tid til en time om morgenen og derefter give dem en anden time eller to om aftenen. Det er fint, det vigtige er, at ilder er ude af buret og får lov til at løbe, lege, udforske og interagere med dig, andre familiemedlemmer, andre familiemedlemmer kæledyr eller andre fritter.
  3. Ildere kræver en streng diæt høj i animalsk protein, et lavt fedtindhold, lavt i majs mel eller andre fyldstoffer. Ildere kan ikke fordøje vegetabilsk materiale.
  4. Ildere har brug for regelmæssig veterinær checkups og vacciner. Når du køber et kit (som regel fra en dyrehandel), vil din ilder er allerede blevet steriliseret / kastreret og vil allerede have modtaget den første i en serie af vaccinationer. Din ilder bør komme med papirarbejde, som vil fortælle dig om oprindelsen af ​​dit kæledyr, dato, den blev født, farve / mønster information og registrering af vaccinationer modtaget og krævet i din tilstand.
  5. Ildere har brug for et sikkert sted at sove, hvile og lege, når de ikke kan være ude af deres bur. En god tommelfingerregel er 2 meter med 2 meter bur plads pr hver 2 fritter. Det er en god mængde plads til en stor voksen ilder. Du bør give en hængekøje eller sove sæk, 1 pr hver 2 eller 3 fritter. Nogle mennesker bruger et tæppe eller håndklæde eller andet blødt materiale i hjørnet af et bur til strøelse. Det vigtige er, at uanset hvad du bruger, giver du, varme, komfort og sikkerhed til din ilder på alle tidspunkter.
  6. Bure kan blive dyrt. Shop rundt, kontrollere internettet, skal du kontrollere emner til salg i den lokale avis, og spørge, om din foretrukne lokale dyrehandel sælger brugte bure eller har en opslagstavle med varer til salg. Du skal også bruge en stor vandflaske, en (hjørne) kuld pan, (papir pellet) kuld, en fødevare skål og nogle legetøj.

Jeg anbefaler altid, at når en person opnår et nyt kæledyr, skal de også købe en god pleje bog for den specifikke dyr. Jeg vil anbefale min egen bog, europæisk Fritter [ISBN 1413779565], men nævner også, at der er flere gode bøger til rådighed, såsom fritter til Dummies. De fleste kæledyr butikker bære kæledyr pleje bøger, eller de kan købes online.