E2y

Hvordan forbereder dit kæledyr til dyrlægen

Hvis det er første gang for dit kæledyr til at gå til dyrlægeklinik

Hvis det er første gang for dit kæledyr til at gå til dyrlægeklinik, kan du hjælpe det forberede sig til det ved at gøre flere ting. Besøger en dyrlæge kan være skræmmende for et kæledyr. Du er nødt til at sørge for, at dit kæledyr er behageligt, så du ville ikke have nogen problemer, når du kommer til dyrlægen. Du kan gøre en masse ting til dit kæledyr, der vil hjælpe med at gøre besøger dyrlægeklinik en fornøjelig oplevelse.

Hvordan forbereder dit kæledyr til dyrlægen. Følg dyrlægens instruktioner.
Hvordan forbereder dit kæledyr til dyrlægen. Følg dyrlægens instruktioner.

Her er nogle tips om, hvordan du kan forberede dig kæledyr til et besøg til den veterinære klinik:

  1. Forberedelse. Træn dit kæledyr til at være behageligt, når ørerne, tænder og tæer er rørt. Ved at gøre dette, vil dit kæledyr blive brugt til det, når du sætter den til dyrlægen. Når du besøger dyrlægeklinik, vil nogle rutineprocedurer være kontrol af ørerne, munden og klipning af tånegle. Når dit kæledyr er allerede vant til denne praksis, vil han være mere behageligt, når du går til dyrlægen.
  2. Spørgsmål. Inden vi går til kæledyr klinik, vil det være nyttigt, hvis du nedskrive nogle spørgsmål, som du gerne vil spørge dit kæledyr læge. Du kan spørge dem om dyrets kost, de skud eller vacciner, der skal gives, pet pleje tips og andre. Hvis du er at bringe dit kæledyr til dyrlægen på grund af en nødsituation, vil det være nyttigt for lægen at diagnosticere dyrets tilstand gennem dine observans. Du kan forklare ændringen i humør, tab af appetit, skrabe og meget mere.
  3. Type af Hospital. Det er også tilrådeligt at medbringe dit kæledyr til en specialitet dyrlægeklinik, der beskæftiger sig med den type af animalsk dit kæledyr er. Du kan medbringe din kat til en kat hospital, din hund til en hund hospital eller din hest til en heste klinik. Denne måde, du er sikker på, at dyrlægen vil være i stand til at hjælpe dig med dine problemer.
  4. Detaljer. Hvis dit kæledyr er syg, er du nødt til at fortælle dyrlægen alle detaljer vedrørende dit kæledyr. Dette omfatter enhver eksponering for giftige materialer, såsom rottegift, insektmidler eller pesticider. Du kan også medbringe dit kæledyr sygehusjournaler, så dyrlægen vil have en chance for at se på dyrets historie.
  5. Følg dyrlægens instruktioner. Du er nødt til at følge dyrlægens anvisninger til punkt og prikke. Køb noget medicin, der er nødvendig for dit kæledyr, og få mærke og type af fødevarer, der er bedst for dit kæledyr. Du kan også købe specielle kæledyr shampoo til dit kæledyr grooming. Det er tilrådeligt at medbringe dit kæledyr til et kæledyr grooming center mindst en gang om måneden, således at den grooming af dit kæledyr kan opretholdes.

Disse er nogle af de nyttige tips, som du kan følge, når du sætter dit kæledyr til dyrlægeklinik. Du kan træne dit kæledyr, mens han er ung, så du vil ikke have nogen problemer uddannelse det, når det bliver ældre. Hvis du besøger dyrlægeklinik regelmæssigt, kan du forvente, at dit kæledyr vil få mere og mere vant til oplevelsen, og det vil ikke længere være svært for dig at besøge dyrlægeklinik næste gang.