E2y

Sådan fodre en baby skunk

Selvom stinkdyr ikke kan være den mest eftersøgte kæledyr, baby stinkdyr stadig nødt til at være godt taget sig af, ligesom alle andre baby kæledyr du måtte have. I artiklen nedenfor lister ned tips om hvordan man bedst fodre dit kæledyr barn skunk.

  • Fodring gennem en flaske med formel. Baby stinkdyr skal fødes gennem en særlig flaske med den korrekte formel, svarende til hvordan vi foder andre baby kæledyr. Dette er mest specielt tilrådeligt, når moderen ikke er med baby skunk. Normalt en mor skunk feeds hendes unge for omkring 3-4 uger. Køb formlen specifik for stinkdyr siden som menneskelige babyer, de har også deres specifikke behov.
  • Alternativer til formlen. Hvis skunk formel ikke er en mulighed, så du kan skære op nogle ærter, svampe og squash. Du kan også tilføje nogle frugter som æbler, pærer, appelsiner og druer. Du kan placere denne i en dyb tallerken, så barnet skunk vil ikke have nogen problemer med at spise fra fadet. Typisk en baby skunk spiser omkring 3 til 4 gange om dagen, eller omtrent lige så meget som det kan tage i. Barnet skunk får brug så meget næringsstoffer, som det overhovedet kan absorbere. Korn kan også inkluderes.
  • Før skunk omkring tre gange om dagen. Indtil din skunk nået to måneder gammel, er du nødt til at fodre ham mindst tre gange om dagen. Det kan følge den sædvanlige menneskelige spise mønster for at have morgenmad, frokost og derefter middag. Grøntsager og frugt ville gøre en god morgenmad til dit kæledyr, mens ost, stykker af hundemad ville gøre en god frokost. Korn og andre former for stivelse ville være godt til middag. Sørg for, at du giver det masser af rent vand hele dagen.
  • Skære ned på de daglige måltider. Som din skunk vokser, kan dens mave tage det mere mad, end det plejer. På grund af dette, kan han vælge ikke at spise så ofte. Reducer antallet af fodringer til to om dagen. Du ønsker ikke dine stinkdyr til at blive fede, så en god kost for at bevare, er omkring 15 kalorier pr pund kropsvægt.
  • Holde alle dine fødevarer stashes sikker. At forhindre din skunk fra over spise, skal du holde sig væk din mad forsyninger. Låse dem op i lufttætte beholdere, således at de ikke kunne lugte fødevarer. Hold dem gemt i områder, der er svære at nå, da når de kan nå det, kan deres kløer beskadige de containere, hvis de insisterer på at få maden.


Som med alt andet

Sådan fodre en baby skunk. Fodring gennem en flaske med formel.
Sådan fodre en baby skunk. Fodring gennem en flaske med formel.

Som med alt andet, gøre alt med måde. Det er vigtigt at ikke overfeed din skunk, siden du ønsker det i stand til at løbe rundt og lege. En god ren hjem ville gøre godt for din skunk og husk at rense ud i ekskrementer dagligt. En masse kærlighed og opmærksomhed, plus en god afbalanceret kost, bør hjælpe dit kæledyr skunk leve et længere liv. Forhåbentlig det returnerer dig gunst og elsker dig til gengæld, så godt.