E2y

Hvordan underviser et kæledyr kanin til at komme

Kaniner er skabninger langt fra de sædvanlige hunde og katte som kæledyr, men det betyder ikke, at de ikke kan trænes. Faktisk ville du blive overrasket over, hvor ivrige og hvor givende det er at have en uddannet kæledyr kanin. Ikke alene er kaniner yndig, de er ganske smart så godt. Den nemmeste trick at lære en kanin er, hvordan man reagerer, når du kalder det. Her er hvordan:

Hvordan underviser et kæledyr kanin til at komme. Vide, hvad dit kæledyr kan lide.
Hvordan underviser et kæledyr kanin til at komme. Vide, hvad dit kæledyr kan lide.

  • Vide, hvad dit kæledyr kan lide. Den første ting du skal gøre er at finde ud af, hvad der motiverer dit kæledyr. Dit bedste bud ville være sin favorit bunny behandler.
  • Giv dit kæledyr et navn. Du kan ikke gå på at kalde dit kæledyr "Hey!" eller "Du!" for evigt! Selvfølgelig er dette kun gælder for dem, der planlægger at købe en kanin, eller dem, der for nylig har købt et kæledyr kanin.
  • Etablere en obligation med din kanin. Er klart, hvis dit kæledyr elsker dig, vil det være behageligt at være omkring dig. Men hvis det er uinteresserede, eller endda bange, skal du ikke forvente, at det kommer, når du kalder det. At knytte bånd til din kanin, er alt du skal gøre at bruge lidt tid med det hver dag. Undgå at skælde dit kæledyr, og de fleste især ondt det. Husk, at kæledyr ikke kan lide at blive råbt ad og give endefuld, så undgå at gøre disse ting for enhver pris. Glem ikke at sige sit navn igen og igen, så det bliver fortrolig med det. Giv det mindst en uge, eller indtil du føler dit kæledyr kanin bliver mere kærlig til dig.
  • Beslut dig for en daglig tidsplan. Dette vil være centrum for dit kæledyrs træningsprogram. Sammenhæng er nøglen, og hvad bedst at opnå dette end ved at håndhæve en daglig tidsplan. Prøv at arrangere det omkring fodring tid. Tillad 20-30 minutter til træning. Husk, være konsekvente!
  • Start med træning korrekt. Få en klikkeren. Når du begynder at træne den til at komme, få kaninen ud af sit bur og læg det på gulvet. Sid på gulvet, helt tæt på din kanin. Leg med det i et par minutter. Igen, undgå at enhver voldelig bevægelse! Sig kanin navn. Når den reagerer, skal du klikke på klikkeren og give den en godbid og prise det. Gør dette igen og igen, indtil det bliver det. Når din kanin har mestret at reagere inden for tæt rækkevidde, så prøv at flytte længere væk fra det, når du kalder det. Igen, skal du klikke på klikkeren og give den en godbid hver gang den reagerer. Gør dette indtil den har mestret det trick. Så snart det sker, så prøv at vænne den af ​​de godbidder.
  • Fortsæt med uddannelsen. Stedet for at give godbidder, denne gang, klappe dit kæledyr kanin i stedet eller rose det. Giv det behandler alle så ofte, så dit kæledyr kanin ikke vil blive forvirret for meget om den pludselige ændring i belønninger. Du kan bruge denne teknik i at træne dit kæledyr til at gøre andre tricks, såsom at hoppe i skødet, eller at sidde stille.


Husk, det tager tid og tålmodighed, før du kan se resultater. Uanset evne din kanin er nødt til at lære, er det altid vigtigt at vise, at du elsker dem, uanset hvad.