E2y

Hvordan forebygger hårboller hos kaniner

Et kæledyr kanin kan være modtagelige for at udvikle hårboller

Et kæledyr kanin kan være modtagelige for at udvikle hårboller. Dette er en potentielt alvorlig og dødelig situation, så ejeren skal du træffe foranstaltninger for at forhindre at dette sker til dit kæledyr. Deres søde og fluffy pels kan blive viklet ind i deres tarmen, hvilket medfører uld blok eller gastriske stati. Dette formindsker evnen hos kanin til korrekt spise og fordøje maden. En hårbold er også en situation, katte støder, men katte har evnen til at spytte en pels den indtager, i modsætning til kaniner.

Her er hvordan man kan forebygge hårboller hos kaniner.

  1. Se, om din kanin har nogen af ​​symptomerne. Hvis du opdager din kanin er pludselig blevet sløv, har nedsat appetit og har mindre afføring, kan det have uld blok. Hvis du kæler ikke spiser mellem fire til seks timer eller du bemærker tilstedeværelsen af ​​pels i sine ekskrementer, så skal du medbringe din kanin til dyrlægen med det samme.
  2. Soignere din kanin regelmæssigt. Selv kaniner temmelig meget soignere sig, kan du mindske chancerne for det at indtage sin egen pels ved børstning er ud selv.
  3. Holde buret rent. Feje væk og smide ud enhver pels, der er blevet udgydt. Vær især opmærksom i løbet af sæsonen, når kaninerne har tendens til at kaste mere.
  4. Hold din bunny på en fiberrig kost på daglig basis. Giv det en masse hø og bladgrøntsager at spise. Timothy hø anbefales. Fiberen vil hjælpe med at holde tingene går i tarmen. Hvis nogen pels er blevet indtaget, vil fiberen hjælpe ham med at få det ud af sit system hurtigere.
  5. Forøg din bunny s vandindtag. Dette vil holde din kanin hydreret og også støtte det i forbifarten nogen indtaget pels.
  6. Prøv ananas eller papaya. Disse frugter er ikke kun høj i fiber, men også syrerne til at nedbryde enhver pels i systemet. Hvis han ikke vil spise det, bland det i vandet i juice. Din bunny kan vægrer sig ved lugten. Tilbyd det et par gange mere, indtil han spiser det. Efterlad ikke levnet ananas i sit bur i lang tid. Lugten vil frastøde ham.
  7. Få din kanin bevægelse. Øvelse vil hjælpe på enhver fordøjelsen og motilitet problemer. Plus, vil fjerne din kanin fra dens bur giver dig tid til at lege med det og se om der er nogen andre ændringer i sin adfærd, at du ikke kan mærke i rammerne af sit bur. Det virker for mennesker også!
  8. Hold miljøet af din kanin fri fra stress. Kaniner er meget følsomme over for deres omgivelser, så eventuelle ændringer eller opfattede trusler kan gøre det begynde at kaste mere. Hold det væk fra andre dyr, såsom en hund eller kæledyr majs slange. Hold støjniveauer lav og sørg for dens bur renses regelmæssigt.

Hvis du opdager din kanin har en medicinsk situation

Hvordan forebygger hårboller hos kaniner. Se, om din kanin har nogen af ​​symptomerne.
Hvordan forebygger hårboller hos kaniner. Se, om din kanin har nogen af ​​symptomerne.

Hvis du opdager din kanin har en medicinsk situation, skal du medbringe den til dyrlægen for øjeblikkelig lægehjælp. Indtagelse hårbold kan være en livstruende situation og dit kæledyr kan dø inden for 24 timer, at du bemærker symptomer. Dyrlægen vil anbefale over the counter medicin eller kirurgi i ekstreme tilfælde.