E2y

Hvordan laver man en hest at køre hurtigere

Realiseringen af ​​en hest køre hurtigere kræver anvendelse af forskellige hjælpemidler. Når du jævnligt øve bruge dem med din hest, vil han blive meget mere lydhøre og vil reagere i overensstemmelse hermed. Her er hvordan du kan træne hesten til at løbe hurtigere.

Prep din hest op. Før du endda sende hesten ud

Prep din hest op. Før du endda sende hesten ud, så sørg for, at alle hestens tilbehør er på plads. De skal alle passe godt, ellers vil hesten vokse ubehageligt, at sætte hans præstation. Når alt er klar, komme op på hesten. Sørg for at du bære beskyttende redskaber såsom hjelm og pads. Riding hesten uden dem kan være temmelig farligt.

Varm op på hesten. Gode varme op

Varm op på hesten. Gode varme op, vil forberede musklerne og stemningen i hesten. Han vil drage fordel af strækning, der kører i ring, og laver slangegange. Varm ham op i et par minutter, indtil hesten er godt forberedt til handling.

Forbered hesten for overgangen. Som du varme ham op

Hvordan laver man en hest at køre hurtigere. Forbered hesten for overgangen.
Hvordan laver man en hest at køre hurtigere. Forbered hesten for overgangen.

Forbered hesten for overgangen. Som du varme ham op, bliver du nødt til at bestille hesten til at gå fra langsom gangart til hurtigere gangart. Korrekt skifter er meget vigtig her, så du skal hesten til at vise forskellige hastigheder. Gør dette ved at bede ham om at forkorte hans skridtlængde, galop, og lave en halv standse. Når hesten gør hvad du befaler ham at gøre, er han parat til at øge hastigheden.

Bestil hesten til at bruge mere fart. Han bør øge hastigheden ved at forlænge hans skridt. Tryk blot på ham ved hjælp af dine hæle og verbalt give ham en kommando. Sørg for at du er løst holder regeringstid. Hvis det regeringstid for stramt, vil hesten ikke køre i den ønskede hastighed.

Brug Sporer. De sporer kan anvendes

Brug Sporer. De sporer kan anvendes, hvis din hest ikke synes at tage dine signaler. De er enheder knyttet til hælene og bruges til at opfordre hesten til at øge hastigheden. Brug sporerne ved at klemme din hæl ind i hesten og samtidig give ham stemmekommandoer. Fortsæt klemme og trykke indtil hesten giver dig den ønskede hastighed. Husk at bruge sporerne meget forsigtigt. Hvis du bruger Sporerne hårdt, kan hesten miste sin tillid til dig.

Øge hastigheden endnu mere. Dette er gældende

Prep din hest op. før du endda sende hesten ud. Bestil hesten til at bruge mere fart.
Prep din hest op. før du endda sende hesten ud. Bestil hesten til at bruge mere fart.

Øge hastigheden endnu mere. Dette er gældende, hvis du når arena lange dele. Løbende trykke hesten til at bede ham om at gøre længere skridt og galopper. Hvis han synes at køre temmelig langsomt, bruge sporer igen.

Sæt farten hesten ned. Efter afslutning af en lap

Sæt farten hesten ned. Efter afslutning af en lap, hesten at sænke sin hastighed tillader. Han vil gøre dette, når han modtager ingen yderligere signaler fra dig. Så lad ham øge sin hastighed igen ved at give ham ben køer og stemmekommandoer.


Husk, at alle disse skal ske, hvis du har kompetente færdigheder i heste træning. Uddannelse hesten til at løbe hurtigere er en temmelig farlig opgave at gøre med en nybegynder eller ufaglært træner. Så hvis du ikke har de færdigheder endnu eller ikke er meget sikker på dine evner, er det bedst at spørge hjælp fra en professionel hestetræner. Husk, at din sikkerhed er din første prioritet.