E2y

Sådan at støvsuge en hest

Holde en hest rent og velplejet kan være noget af en opgave

Holde en hest rent og velplejet kan være noget af en opgave. Ikke alene er heste større end os, men de er svære at bade så godt. Dette er dobbelt hårdt, hvis du ikke har bare en, men flere af dem. Forestil dig at have flere heste i din stald og skulle gommen og bade dem hver par dage til at holde deres manker skinnende og ren. Selv hvis du har assistenter til at hjælpe dig, er det næsten umuligt at bade dem på regelmæssig basis. Det er her, en hest vakuum kommer ind i billedet. Som navnet antyder, er det suger noget snavs, skidt, lopper, flåter og andre fremmedlegemer på hestens krop. Dette er specielt nyttigt i de kolde måneder, når dine heste er ikke bades på grund af det kolde vejr. Støvsugning en hest fungerer som en erstatning for badning. Det bliver slippe af noget, der ikke må være på hestens manke og krop. Læs denne artikel for at vide mere om støvsugning en hest.

  • Tag din hest ud af stalden. Binde den til et træ i nærheden for at forhindre i at køre væk, mens der støvsuges.
  • Forbered de materialer, du får brug for. Få vakuum, sørg for at det er rent og tilslut det til strømkilden. Du skal også bruge en hests kam til kam sin manke. Husk: i manken skal ikke støvsuget da hårene vil blive suget ind og vildnis.
  • Berolige din hest. Hvis dette er din første gang til at bruge et vakuum, kan din hest blive overrasket med lyden. Prøv at berolige ham ved at kæle hans krop blidt.
  • Tænd for vakuum. Når du tænder for den, så sørg for at du er godt væk fra hesten, hvis den bukke fra snurrende lyd. Langsomt inch din vej til hesten, indtil du kan nå sin krop.
  • Begynd støvsugning. Når hesten har vænnet sig til lyden, kan du begynde støvsugning hovedet, skrider nedad, langs kroppen, hals, ryg, hele vejen igennem sine ben. Sørg for, at du holder en sikker afstand, hvis det spark, især når du støvsuger ryggen. Mens vakuum er på din dominerende hånd, skal du bruge din anden hånd i strøg hestens krop til at berolige og lindre det samtidig være støvsuget.
  • Kam i manken. Når du har dækket hele kroppen, kontrollere, om der er noget mere snavs eller skidt venstre. Når der er nogen, kam hestens manke forsigtigt. Sørg for at den ikke bliver filtret. Retur hesten til sin stabile og fodrer den.


Når du gør denne opgave

Sådan at støvsuge en hest. Tag din hest ud af stalden.
Sådan at støvsuge en hest. Tag din hest ud af stalden.

Når du gør denne opgave, er det vigtigt at gøre din hest føler sig trygge omkring dig. Hvis han ikke er bekendt med dig, kan du ende med at blive sparket af hestens hove. Du ønsker ikke at det skal ske. Så meget som muligt, skal du ikke uddelegere opgaven til nogen, især hvis hesten ikke kender din assistent. Vær blid med støvsugning din hest. Hvis du ser nogen tegn på ubehag i din hest, mens den bliver støvsuget, afbryde opgaven på én gang. Det kan sorteper og sparke dig i processen. Også, lad ikke børnene hænge rundt, mens du støvsuger.