E2y

Hvordan man laver en hjort fødeblok

Deer foder blokke bruges til at tiltrække hjorte

Deer foder blokke bruges til at tiltrække hjorte. Uanset om det er hjorte sæson, eller bare at fodre dem nærende mad, disse foder blokke er til gavn for rådyr på grund af sin rige proteinindhold. Readymade deer foder blokke kan være meget dyrt, så for at spare dig selv fra at bruge for meget på disse foder blokke, hvorfor så ikke lave din egen? Du behøver kun et par ingredienser, hvoraf nogle du kan finde i dit køkken. Hvis du ønsker at tiltrække hjorte til din baghave, kan du læse denne artikel for dig at lære at lave din helt egen hjorte fødeblok.

  • Saml de ingredienser og materialer, som du får brug for. Fire brød, en krukke hver af honning, melasse og jordnøddesmør er de eneste ingredienser, som du får brug for foder blok. Tag en stor, dyb skål for de ingredienser og en træske til at blande ingredienserne sammen. Du kan også bruge en blender til at knuse den brød, eller bare dine hænder.
  • Knus brød. Brug dine hænder, brød knuse indtil fint. Hvis du ønsker at bruge en blender i denne proces, kan du gøre det. Blend halvt rugbrød ad gangen. Fortsæt, indtil du er færdig med de fire brød. Overfør i den dybe tallerken.
  • Hæld i de andre. Begynde at hælde en krukke ad gangen. Bland krukke af melasse først, og derefter honning og sidste, jordnøddesmør. Rør grundigt med træske, indtil alle ingredienserne er godt blandet sammen. Omrøringen kan være en smule svært, fordi ingredienserne er tyk. Vær tålmodig i omrøring.
  • Tørre blandingen. Når du har blandet ingredienserne sammen, holde den ud i sollys i et par timer for at hærde fødeblok. Når du har taget det ud af sollys, bage det i ovnen i et par timer ved 200 grader Fahrenheit. Tjek om blokken er fast og hård. Tag ud.
  • Tag hjorte fødeblok udenfor. Du kan enten sætte det i en gryde eller lægge den ned på jorden. Uanset hvad, vil rådyr blive tiltrukket af det. Hvis dit hus er i nærheden af ​​en skov, kan du indstille det på din værftet. Hvis ikke, skal du køre til nærmeste skov og placere din hjorte fødeblok hvor hjorte ville forbi.


Denne opskrift på hjorte fødeblok er langt billigere end butikken købte dem. Hvis du har sidesten brød fra et par dage siden, kan du bruge det. Du behøver ikke at købe friske dem for dette. Gammelt brød kan også anvendes. Du kan også tilføje andre ingredienser til blokken, men sørg for, at de er sikre at blive spist af hjorte og andre vilde dyr. Der er visse menneskelige fødevarer, der ikke er egnet til dyr. Forskningen på dette.

Hvis du ønsker rådyr i din nærliggende skov at vokse sig stor og sund

Hvordan man laver en hjort fødeblok. Saml de ingredienser og materialer, som du får brug for.
Hvordan man laver en hjort fødeblok. Saml de ingredienser og materialer, som du får brug for.

Hvis du ønsker rådyr i din nærliggende skov at vokse sig stor og sund, gøre hjorte foder blokke så meget som muligt at fodre dem. Du ikke kun fodre rådyr med nærende mad, men du hjælpe med at bevare deres arter. Dette kan være din måde at bidrage til bevarelsen af ​​dyrelivet.