E2y

Hvordan man laver en simpel, billig fugl bad

Ønsker du at bringe liv ind i din forhave

Ønsker du at bringe liv ind i din forhave? Derefter skal du begynde at gøre en fugl bad. Det er helt sikkert kommer til at invitere disse smukke flyvende væsener lige ind i din nærhed.

Af den måde, er der forskellige måder i at konstruere en fugl bad. De fleste er enkle og billige. Og hvis du virkelig er bøjet i at gøre en, her er dine muligheder:

Hvordan man laver en simpel, billig fugl bad. Urtepotten sort (version 1).
Hvordan man laver en simpel, billig fugl bad. Urtepotten sort (version 1).

  • Urtepotten sort (version 1). Klart, at dette tyder på, at du konstruerer en fugl bad ud af en urtepotte. Hvordan kan du trække det ud? Det er nemt. Vælg en passende placering, fortrinsvis med en klar overflade. Placer din blomst pot der. Men gør det på hovedet. Derefter kan du få en stor underkop. Sæt det højre på toppen af ​​din urtepotte. Hvis du ønsker at få ekstra højde, kan du stable et par af dem. Dette er helt sikkert en vidunderlig ekstraudstyr til din baghave (eller haven). Og da urtepotter fås i mange former og farver, kan du vælge dem, der supplerer dit mål rummet.
  • Urtepotten sort (version 2). Start med en bambus damper. Skåret ud i midten af ​​sine top to lag. Derefter får en urtepotte. Placer den på hovedet lige på jorden. Positionere den nedre lag af bambus streamer over den omvendte urtepotte. Fortsæt ved at bringe ud en affaldspose. Placer den inde i bambus streamer. Bagefter fylde det op med stykker af rock. Tjek den skrald igen. Hvis der er overskydende hængende ud af kanten, trimme det. Put en af ​​de to ringe, som du skærer ud på toppen. Det burde skjule skraldepose. Efter at få den resterende skåret ud. Klip eller skær den så du kan oprette et langt stykke. Fortsæt ved at strække det rundt i bunden af ​​din urtepotte. Når man hælder noget vand der, er din fugl bad allerede har gjort.
  • Garbage kan låg sort. Dette er den simpleste udgave at gøre. I virkeligheden, du virkelig behøver ikke at konstruere det. Kilde en skraldespand låg. Kig efter en depression på jorden. Placer dit låg der så håndtaget er sikret. Forbedre det ved at sætte nogle klipper (ornamental) eller nogle grus i bunden og ved tilsætning af vand. Det er ideelt, hvis der ikke er nogen katte i din værftet.
  • Den pie plade og hængende kurv sort. Kig efter en god placering for dette sæt op. Du har brug for et bestemt sted, hvor du kan suspendere din hængende kurv. Så på toppen af ​​din hængende kurv, kan du sætte en pie plade. Den pie plade skal være tunge nok. Når pie plade er blevet placeret korrekt, fylde den op med vand. Af den måde, sørge for, at din hængende kurv er stor nok til at holde din pie plade. Du ønsker ikke din pie plade til altid falder ud.
  • T han sidesten brænde sort. Denne version er uden tvivl den mest "naturlige" blandt dine valg og den mindst kostbare. Du kan få et stykke fra dit brænde eller du kan klippe det ud af et træ, der kræver en vis beskæring. Når du har den perfekte træ brik, mejsel det ud. Opret en lavvandet område på det. Efter dette, kan du glatte det lavvandede område. Fortsæt ved at placere træet brik i din have og fylde den op med vand.


Så, hvad er dit valg?